PS5 vs PS5 Pro

ali kahya

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 5 2600x
GPU : Gigabyte 3070 OC Gaming
Bellek : 16 GB Ram
Ana Kart : Msi B450 Tomahawk
PSU : Corsair 600w 80+
Meslek
HelpDesk
Merhaba öncelikle PS değil PC kullanıcıyım ama abime hediye almak istiyorum. Bir sorum var sizlerin de tavsiyesi benim için çok değerli.
1) alacağım kullanıcı yoğunlukla GTA 5 oynayacak ve alacağım model GTA 6'yı da düzgün/akıcı şekilde oynatmalı.
2) hangi CFI kodlu cihazı almalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?
3) taksit olmalı önceliklidir. Önereceğiniz satıcı var mı?
4) fiyatına göre 2 kollu modeli de alabilirim.

Merhaba öncelikle PS değil PC kullanıcıyım ama abime hediye almak istiyorum. Bir sorum var sizlerin de tavsiyesi benim için çok değerli.
1) alacağım kullanıcı yoğunlukla GTA 5 oynayacak ve alacağım model GTA 6'yı da düzgün/akıcı şekilde oynatmalı.
Hocam öncelikle düz PS5 60 FPS GTA 6 oynatmaz. Onu bilerek alın yani.

Sarı site üzerinden esnaf arkadaşlardan 30-35k aralığında PS5 Pro bulduysan alabilirsin. Kapalı kutu ve CFI 7021 yani Avrupa sürümü olmasını öneririm. Taksit seçeneklerini ve 2. kol durumunu esnaflarla pazarlık yaparken konuşabilirsin. GTA6 için PS5 Pro öneriyorum TR'deki PS5'i alacağına 10k daha verip almışken pro almak daha mantıklı o sebepten ayrıca bundan sonra gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda da farkını gösterecektir.

Sarı site üzerinden esnaf arkadaşlardan 30-35k aralığında PS5 Pro bulduysan alabilirsin. Kapalı kutu ve CFI 7021 yani Avrupa sürümü olmasını öneririm. Taksit seçeneklerini ve 2. kol durumunu esnaflarla pazarlık yaparken konuşabilirsin. GTA6 için PS5 Pro öneriyorum TR'deki PS5'i alacağına 10k daha verip almışken pro almak daha mantıklı o sebepten ayrıca bundan sonra gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda da farkını gösterecektir.
cevaplar için ço teşekkür ederim. karar verdim PS5 Pro alacağım yönlendirmeniz ile.
Ancak hepsiburada n11 gibi sitelerde PS5 Pro 35-36K ya bulunuyor zaten araştırırken gördüm kısmet olursa bu şekilde alacağım.

SonyPlaystation 5 PRO Slim Digital 2TB, PlayStation, PS5PROD 34K taksit olayını bilmiyorum
PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix 36k word karta faizsiz taksit var bunlardan birini alırım muhtemelen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı