PS5 vs RTX 3050 Ti sistem

625091

Centipat
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi ikisi arasında kaldım. Bana göre PS5 alırsam her oyunu oynayabiliceğim ama bilgisayar alırsam bazı oyunları ve bazı işlerim için kullanışlı olacağınız düşündüm sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar daha mantıklı PS5 oyunları aşırı pahalı hem.

Birinde çoğu şeye erişebilecekken diyerinde sadece oyun oynuyacaksin.Her ay para vereceksin,Önerim;3050ti.Arkadaşimin PS5 i var çok hevesle aldi ama fiyatlari görünce sadece 4 oyun aldi😁

Kesinlikle bilgisayar çok daha mantıklı. Çünkü PS5 oyunları çok pahalı ama 3050 Ti dediğinize göre bir laptoptan bahsediyorsunuz. Şu an 3050 Ti'lı bir aptop olmayın. En az 3060'lı almaya çalışın.

Aynen haklısınız o kısmı bende kaçırmışım. En az 3060 ve üstü almalı.

Bana karşı çıkacaklar olabilir saygı ile karşılarım, oyun odaklı bir cihaz arıyorsanız PS5 alın kesinlikle fakat okul iş güç herhangi bir durum için lazımsa PC alın fakat şunu unutmayın PS5 grafikleri çoğu zaman PC'ye göre çok daha güzel oluyor ve exclusive oyunları var oyun fiyatları 2 platformdada benzer diye biliyorum benim gönlüm PS5'ten yana fakat seçim sizin , bu benim görüşümdü diğer arkadaşları da dinlemenizde fayda.

Eğer çok taşınan biri değilseniz, sistem+gamepad almak daha mantıklı olabilir. PS5'te oyunlar çok pahalı. Bütçeniz nedir?
25 000 TL

Hepinize teşekkür ederim büçemi biraz daha artırıp 3060 Ti sistem almaya karar verdim.

Hepinize teşekkür ederim büçemi biraz daha artırıp 3060 Ti sistem almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı