PS5 vs RTX 3060 sistem

Sizin önceliğiniz nedir? Oyun oynamak mı yoksa oyun oynatabilen bir sisteme sahip olmak mı?

Şimdi PS5 4K - 2K hedefleyen cihazlar ona göre düşünün ha kullanırsınız tabii ki 1080p falan ama tam verim alamazsınız.

Öte yandan PC kanadında yapabileceklerinizin sınırı yok ben PC alın derim veya PC + konsol bundle yapabilirsiniz.

Oyun oynamaya fazla zaman ayırmıyorsanız, yılda 3-4 büyük oyun bitiriyorum derseniz ben PS5 tercih ederdim.

Çok oyun oynarım, internette gezerim, dizi/film izlerim, ödev yaparım vs derseniz PC. Ama RTX 3060 yerine AMD kartlara da bir bakın derim.

Bence RTX 3060 Sistem. Bi ara bende bilgisayarımı satıp Xbox One S satın almıştım. Oyunların çok pahalı olması ve silah oyunlarını oynayamadığım için satıp tekrar bilgisayar aldım. Bilgisayar candır

Exlusive oyunların çoğu Steam'e geldi ve gelecektir de. O yüzden bence Sony oyunlarına daha erken erişmek ve optimizasyon harici Playstation'ın bir anlamı kalmadı. PC tarafında AMD kartları daha ucuza aynı performansı sunuyor. Ben olsam AMD ekran kartlı bir sistem alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı