PS5 vs Xbox Series X

Merhaba Xbox Series X Playstation 5 e göre daha güçlü bir donanıma sahibtir ama Playstaion oyunları genelde Xbox oyunlarından daha yüksek puan alıyor playstaion store kütüphanesi daha geniştir ve PS oyunlarını bulmak mağazalarda daha kolay

Sadece gamepass değil.
1. Xbox gamepadi daha kaliteli
2. Xbox fiyatı ucuz olmasına rağmen daha iyi özelliklere sahip.
3. Gamepass var (her ne kadar beğenmesen de muazzam bir sistem)
4. Xbox daha uzun zaman dayanıyor. PS sürekli belli bir zaman sonra patlak veriyor.
Kısaca, XBOX, XBOX ve XBOX.

Hahahahahaha. O kadar para verip 0 ergonomik PS gamepadi ile elleri ağrıtmaya devam mı beyler?

O kadar para verip özellik barındırmayan odunla ellerime ulaşmayan kolu övmeye devam mı Xbox dövmeli charlie?

Buna sadece gülerim.

1. İki kolu birden eline alan adam bu cümleyi kurmaz. Teknolojik yenilik, kullanım konforu vs her açıdan DualSense daha iyi. DS4 de daha iyi.
2. Xbox daha ucuz değil, açın bakın piyasaya.
3. Hem daha pahalı hem oyunları daha kalitesiz.
4. Buna ne diyebilirim ki? Yok öyle bir şey.

Hocam sizin PS oyunlarının PC'ye çıkması hakkındaki yorumunuz nedir?

ben ps çiyim ama bu çok doğru ama ben oyunlarını sevdiğim için ps aldım yoksa bas xboxa

Windows çakması aletle fanboyluğa devam o zaman gardaşım

2 Koluda elime aldım Xbox One kullandım. PS cafelerde de saatlerce PS gamepadi ile oynadım ki kime sorarsam sorayım Xbox gamepadinin çok daha rahat ve ergonomik olduğunu söyledi. Neredeyse çoğu YouTuber'da Xbox gamepadını kullanır.

Windows çakması aletle fanboyluğa devam o zaman gardaşım
Windows çakması derken? Microsoft'un konsolu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…