Uncharted'ı God Of War'ı da ben PC'de oynayabiliyorum şuan bilginiz olsunPC'de oynayabiliyorum PC game pass'ı ile![]()
Uncharted'ı God Of War'ı da ben PC'de oynayabiliyorum şuan bilginiz olsunPC'de oynayabiliyorum PC game pass'ı ile![]()
10 yıl sonra çıkacak oyun tıp trash grafiklerle 25 fps çalıştırır,PC'den farksız olurXbox alıyorsun 10 yıl oyun oynuyorsun. O paraya aldığın PC ile 10 yıl oyun oynayabilecek misin Sayın Profesör. Kimsenin bilmediğini, akıl edemediğini bi sen biliyorsun zaten![]()
Hocam benim bilgisayarım Xbox Game Pass'deki oyunları kaldıracak düzeyde bu yüzden fikrim PS5 almak yönünde ne dersiniz?
Uncharted'ı God of War'ı da ben PC'de oynayabiliyorum şu an bilginiz olsun![]()
PS ile karıştırdınız sanırsam. 2005 yılında ki X360 bile GTA 5'i çatır çatır oynatıyordu. PS 3'te ise patates grafiklerdeydi. Güç tartışmasına girmeyelim istersen. Xbox yamultur çünkü.10 yıl sonra çıkacak oyun tıp trash grafiklerle 25 fps çalıştırır,PC'den farksız olur![]()
GoW Ragnarok oynama gibi bi derdim yok. Oynarken elim ağrıdan ölecekse kalsın.Birisini ilk günden oynuyorsun ama, ilk günden GoW ragnarok oynayabiliyor musun sen PC de?
Çünkü PS3'e oyun portlamak zordu,hiç işlemci mimarisine bakmadın sanırımPS ile karıştırdınız sanırsam. 2005 yılında ki X360 bile GTA 5'i çatır çatır oynatıyordu. PS 3'te ise patates grafiklerdeydi. Güç tartışmasına girmeyelim istersen. Xbox yamultur çünkü.
Beni bağlar mı? Hayır. Ben hangisi daha iyi oynatır ona bakarım. Oyuncuyum kardeşim ben teknisyen değil.Çünkü PS3'e oyun portlamak zordu,hiç işlemci mimarisine bakmadın sanırım![]()
PS ile karıştırdınız sanırsam. 2005 yılında ki X360 bile GTA 5'i çatır çatır oynatıyordu. PS 3'te ise patates grafiklerdeydi. Güç tartışmasına girmeyelim istersen. Xbox yamultur çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.