PS5 vs Xbox Series X

İşte o yüzden konsol istiyoruz Online oyunları yine PC'den oynarım rekabet için vs. fakat böyle rahat rahat takılalım işte. Bir de tüm gün PC'de oturunca da insan yoruluyor. İş PC de olunca insanın kaçası geliyor.

Sonuç ne oldu hala kararsızım. PS5 de sanki eski gibi geliyor. Bir de nereden almak mantıklı site olarak?
Ps 5 alın en azından ps özel oyunları oynayın hem daha konforlu hemde farklı oynayacak oyunlarınız olsun.

O sizin kararınız hocam 2. el işlerinden pek anlamıyorum ama ucuza temiz bulunursa alınır bence.

Anladım teşekkür ederim. Steam son dolar zammından sonra artık konsol daha ucuz gibi marketlerine baktım da.

Anladım teşekkür ederim. Steam son dolar zammından sonra artık konsol daha ucuz gibi marketlerine baktım da.

Öyle hocam RDR 2 150 lira aşırı ucuz bu arada şunu söyleyeyim Xbox'da ithalatçı garantili ürün bile olsa en az 1 yıl Microsoft garantisi oluyor bazen 2 yılda olabiliyor ve xbox'un mağazası ps'e göre daha ucuz biliyorum aklınızı karıştırıyorum ama kararınızı bu bilgileri bilerek verin.

Tabiki PS5. Sony oyunları için bile değer.

Öyle hocam RDR 2 150 lira aşırı ucuz bu arada şunu söyleyeyim Xbox'da ithalatçı garantili ürün bile olsa en az 1 yıl Microsoft garantisi oluyor bazen 2 yılda olabiliyor ve Xbox'un mağazası PS'e göre daha ucuz biliyorum aklınızı karıştırıyorum ama kararınızı bu bilgileri bilerek verin.

Olay tamamen şu aslında şimdi ben C++ oyun geliştiricisiyim eşimde aynı şekilde PC ile oyun oynuyoruz fakat sabahtan akşama PC'de oturmaktan oyun oynarken bunaltı geliyor artık biraz rahat şekilde oynamak istediğimizden konsol istiyoruz. Fakat Xbox ve PS5 arasında kaldık bir türlü karar veremedik. Oyun konusunda işte Xbox Game Pass olayı iyi geliyor PC'de oynayabilsekde o oyunları olay biraz daha rahatlık. PS özel oyunları hemen PS Plus geliyor mu yoksa gelmiyor mu? Ya da ilk çıkış fiyatları ne kadar acaba?

Olay tamamen şu aslında şimdi ben C++ oyun geliştiricisiyim eşimde aynı şekilde PC ile oyun oynuyoruz fakat sabahtan akşama PC'de oturmaktan oyun oynarken bunaltı geliyor artık biraz rahat şekilde oynamak istediğimizden konsol istiyoruz. Fakat Xbox ve PS5 arasında kaldık bir türlü karar veremedik. Oyun konusunda işte Xbox Game Pass olayı iyi geliyor PC'de oynayabilsekde o oyunları olay biraz daha rahatlık. PS özel oyunları hemen PS Plus geliyor mu yoksa gelmiyor mu? Ya da ilk çıkış fiyatları ne kadar acaba?
PS özel oyunları çıkışlarından 2-3 yıl sonra ekleniyor ps plus'a ilk çıkış fiyatlarıda 1500 spiderman 2 1500'den çıktı ve 1500 olarak devam eder her çıkan oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı