PS5 vs Xbox

Oxej8

Megapat
Merhaba,

LG 4K bir televizyonum var. Aynı zamanda 4080'li güçlü bir bilgisayara sahibim. Eşimle birlikte keyifli bir vakit geçirmek için konsol almayı düşünüyorum.
Kararsız kaldım, çünkü Xbox Game Pass gibi bir ayrıcalığı var ama ayın zamanda PS Plus gibi bir sistemde varmış detaylara hakim değilim tabii.

Ayrıca Xbox seri S 1440p destek var sanırım ama benim televizyonum 4K bir sorun olur mu performans kaybı görüntü bozulması gibi.

Yurt dışından almayı düşünüyorum fiyatları aşağıdaki gibi.
PS5 Slim 1TB: 18.770 TL
PS5 Pro 2TB: 32.880 TL

Xbox Series S 1TB: 14.000TL
Xbox Series X 1TB: 23.150TL

Merhaba,

LG 4K bir televizyonum var. Aynı zamanda 4080'li güçlü bir bilgisayara sahibim. Eşimle birlikte keyifli bir vakit geçirmek için konsol almayı düşünüyorum.
Kararsız kaldım, çünkü Xbox Game Pass gibi bir ayrıcalığı var ama ayın zamanda PS Plus gibi bir sistemde varmış detaylara hakim değilim tabii.

Ayrıca Xbox seri s 1440p destek var sanırım ama benim televizyonum 4K bir sorun olur mu performans kaybı görüntü bozulması gibi.

PS5 Slim 1TB: 18.770 TL.
PS5 Pro 2TB: 32.880 TL.

https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-fiyati,321437397.html PS 5 Slim zaten TR de hemen hemen o fiyat eğer bütçeniz var ise PS 5 Pro almanızı öneririm ek olarak Xbox'a özel olan oyunlar zamanla PS'ye de gelecekmiş. PS'nin oyunları da harika zaten sırf onlar için bile sadece PS5 alınır.

Merhaba,

Ayrıca Xbox seri S 1440p destek var sanırım ama benim televizyonum 4K bir sorun olur mu performans kaybı görüntü bozulması gibi.

Biriniz PC'den biriniz konsoldan oynamak isterseniz iki konsolda uyar. PS'de Exclusive gibi bir nimet var. Daha önce Exclusive oyunları oynamadıysanız kesinlikle PS alın. Artık tüm Xbox oyunları PS'ye gelecek. İyi bir bilgisayarınız var. PS derim ben.

Onun yerine bilgisayara PS emulatörü kurun iki tane konsol ve bitti.
Niyetimiz büyük ekranda koltuk keyfi yaparak oynamak ama bahsettiğiniz şey buna müsade ediyor mu? Emulatör bir ekstra donanım olarak mı çalışıyor? Yoksa Software mi?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim PS5 Pro bütçemi aşıyor PS5 Slim iş görür mü?
Oyun fiyatları pahalı değil mi? Yani Xboxtaki gibi bir abonelik sistemiyle cep yakmadan bütçe dostu olarak bişeyler oynayabilir miyiz?

Merhaba,

Hocam bitane PS5 PRO patlatın gitsin.

Niyetimiz büyük ekranda koltuk keyfi yaparak oynamak ama bahsettiğiniz şey buna müsade ediyor mu? Emulatör bir ekstra donanım olarak mı çalışıyor? Yoksa Software mi?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim PS5 Pro bütçemi aşıyor PS5 Slim iş görür mü?
Oyun fiyatları pahalı değil mi? Yani Xboxtaki gibi bir abonelik sistemiyle cep yakmadan bütçe dostu olarak bişeyler oynayabilir miyiz?
Ayrıca Dijital versiyon mu CD mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı