PS5 vs Xbox

CD olmasının avantajı ne? Yani 2024'te CD mi kaldı diyeceğim ama yanlış anlaşılma olmasın :) dijital olması daha iyi değil mi?

Yani daha iyide bazı oyunlar CD daha uygun oluyor 2.elde bir de keleksiyonerler için olmazsa olmaz bende çok severim kutulu oyunları. Tabi bide değeri var unutmamak lazım.

Niyetimiz büyük ekranda koltuk keyfi yaparak oynamak ama bahsettiğiniz şey buna müsade ediyor mu? Emulatör bir ekstra donanım olarak mı çalışıyor? Yoksa Software mi?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim PS5 Pro bütçemi aşıyor PS5 Slim iş görür mü?
Oyun fiyatları pahalı değil mi? Yani Xboxtaki gibi bir abonelik sistemiyle cep yakmadan bütçe dostu olarak bişeyler oynayabilir miyiz?
Hocam eğer kasayı taşıma şansınız varsa 2 tane kol alıp kasayı televizyona bağlayın derim. İt Takes Two veya A Way Out ve benzeri oyunları beraber oynayabilirsiniz tek bilgisayar üzerinden. Series S kullandım bir süre oldukça memnundum ancak ekranınız büyükse ve yakından bakıyorsanız istediğiniz çözünürlüğü sağlayamayabilir.

Hocam eğer kasayı taşıma şansınız varsa 2 tane kol alıp kasayı televizyona bağlayın derim. İt Takes Two veya A Way Out ve benzeri oyunları beraber oynayabilirsiniz tek bilgisayar üzerinden. Series S kullandım bir süre oldukça memnundum ancak ekranınız büyükse ve yakından bakıyorsanız istediğiniz çözünürlüğü sağlayamayabilir.
Hocam PS5 Pro bütçemi aşıyor aslında, kendim bilgisayarda zaten istediğim oyunları oynayabiliyorum. Eşimle birlikte bir şeyler yapabilmek ikili oyunlar co-op tarzı oyunlar gibi oyunlar oynamak istiyorum hangisinin oyun yelpazesi daha geniş bu anlamda ve beklentilerimi hangi konsol karşılar ilk kez konsol kullanacağım.

Hocam PS5 Pro bütçemi aşıyor aslında, kendim bilgisayarda zaten istediğim oyunları oynayabiliyorum. Eşimle birlikte bir şeyler yapabilmek ikili oyunlar Co-op tarzı oyunlar gibi oyunlar oynamak istiyorum hangisinin oyun yelpazesi daha geniş bu anlamda ve beklentilerimi hangi konsol karşılar ilk kez konsol kullanacağım.

PlayStation kesinlikle ayrıca PC'yi TV'ye bağlamakla uğraşılmaz ve ayrıca bir sürü ayar derdi var konsolda aç oyna bitti gitti. PS5 Slim al 10 yil götürür.

PlayStation kesinlikle ayrıca PC'yi TV'ye bağlamakla uğraşılmaz ve ayrıca bir sürü ayar derdi var konsolda aç oyna bitti gitti. PS5 Slim al 10 yil götürür.
Bir yandan GTA 6 yıda düşünmüyor değilim hocam :)
Öte yandan ikili oyunlar ve co-op beklentimi karşılar mı? Oyun fiyatları epey pahalı PS Plus abonesi olursam beklentimi karşılar mı demek istiyorum aslında

Bir yandan GTA 6'yı da düşünmüyor değilim hocam :)
Öte yandan ikili oyunlar ve Co-op beklentimi karşılar mı? Oyun fiyatları epey pahalı PS Plus abonesi olursam beklentimi karşılar mı demek istiyorum aslında.

Co-op oyunları rahat oynarsınız. PS Plus gayet iyi şu anda oyunları da indirimlerden kaparsınız çok güzel indirimler oluyor bazen.

Co-op oyunları rahat oynarsınız. PS Plus gayet iyi şu anda oyunları da indirimlerden kaparsınız çok güzel indirimler oluyor bazen.
Bir arkadaşım Xbox game pass de oyun yelpazesi daha fazla bu yüzden PS5 den uzak dur cep yakar oyun fiyatları dedi ama çokta emin olamadım o yüzden konu açtım aslında

Bir arkadaşım Xbox game pass de oyun yelpazesi daha fazla bu yüzden PS5 den uzak dur cep yakar oyun fiyatları dedi ama çokta emin olamadım o yüzden konu açtım aslında
Oyun çeşitliliği fazla doğrudur ama oyunlar dogru duzgun değil Xbox da özel oyun diye birşey yok ztn herşey PS tarafına da gelicek o oyunlar memnun edermi bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı