PS5 internet sorunu, yardım. Wi-Fi'ya bile baglanmıyor aglicam. Yeni aldık sürekli kopuyor. Son çare modemi değiştirmek galiba. Bu sorunu temmeli çözebilen var mı?
Onu yapıyorum max 3 saat felan kurtario yada 2 internetten baktım neredeyse alanların yarısı bu sorunu yasio aglicam artık her şeyi denedim yeni modem almak son xareBende hiç olmuyor ama 5G'ye bağlayınca olmuştu bir kere modemi fişten çekip 5-10 dk bekledim çözüldü sonra.
DNS ayarlarını değiştirmeyi dene YouTube de videosu vardıOnu yapıyorum max 3 saat felan kurtario yada 2 internetten baktım neredeyse alanların yarısı bu sorunu yasio aglicam artık her şeyi denedim yeni modem almak son xare
DNS ayarlarını değiştirmeyi dene YouTube'da videosu vardı.
Varsa garantiye götürün arada çok duvar var mı belki ondan kesikiyordur yakın mi modeme yada dediğiniz gibi yeni modemde olabilirDenedim tabii ki ama Max 10 dk götürüyo oda çok yavaş kopuyor direkt.
Diğer cihazlarda kesinti oluyor mu?
Hayır olmuyor.Diğer cihazlarda kesinti oluyor mu?
Trendyol'dan mi aldin MediaMarkt Teknosa Vatan gibi yerlerden mi?
Dediğim gibi Trendyol Hepsiburada dan fln mi aldın Media Markt Teknosa vatan dan mıHayır olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.