PS5 YouTube açılırken "NAT tipi error" hatası

Bende açtım şikayetvarda konu herkes destek olsun gördüğü yerde neden 2 gün öncesine kadar kullandığımız ürüne ekstra ücret ödeyelim ki çok saçma

Size direk statik ip mi almanız gerektiği söylendi peki ?
Evet hocam. Müşteri temsilcisi olaydan bihaber, twitter üzerinden iletişim sağladım. İnternet bağlantısında problem olmadığını, çözüm için statik ip almam gerektiğini twit olarak yazdılar. Şuan twitter üzerinden de bir çok kişi aynı durumdan müzdarip. Ayrıca şikayetvar’a da konu açacağım.

Evet hocam. Müşteri temsilcisi olaydan bihaber, twitter üzerinden iletişim sağladım. İnternet bağlantısında problem olmadığını, çözüm için statik ip almam gerektiğini twit olarak yazdılar. Şuan twitter üzerinden de bir çok kişi aynı durumdan müzdarip. Ayrıca şikayetvar’a da konu açacağım.
Böyle bir saçmalığı kim kabul eder kesinlikle bilerek yaptılar statik ip satıp gelir elde etmek için. Zaten dünya para ödüyoruz birde aylık 99 tl ödeyip statik ip mi alacağız

Dün gece görüştüğüm müşteri temsilcisi aynı şikayetin çok fazla geldiğini iletti. Bir gün önce her şey normaldi. Bende de tam olarak burada anlatılanlarla aynı şekilde devam ediyor sorun. Statik IP önerisi çok saçma. Böyle bir ihtiyacı varsa neden bugüne kadar gerek olmadı, cep telefonu interneti ile bağlanınca nasıl bağlanıyor bunları sormak lazım.

aynı şekilde bende de devam ediyo ama bilgisayar üzerinden online oynarken bi sıkıntı olmaması ama ps5 te olması çok tuhaf

Merak ettiğim olayda buydu PS tarafında oldu demek ki bu sorun bu sorunu yaşayanlar gittkce çoğalıyor umarım kısa sürede çözülür

Şu an Turkcell ile görüştüm birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını belirttiler ilerleyen saatlerde arayın dediler şu an bir çözümü yok statik IP işe yarıyor mu pek emin değilim şu anlık ona başvurmayacağım

Şu an Turkcell ile görüştüm birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını belirttiler ilerleyen saatlerde arayın dediler şu an bir çözümü yok statik IP işe yarıyor mu pek emin değilim şu anlık ona başvurmayacağım
Bende emin değilim statik ip ile çözüm olurmu ama ek ücret ödeyerek neden yıllardır sorun olmadan kullandığımız internet bir anda statik ip istesinki…

Bende emin değilim statik ip ile çözüm olurmu ama ek ücret ödeyerek neden yıllardır sorun olmadan kullandığımız internet bir anda statik ip istesinki…
Superonline hariç tüm internet kullanıcıları ücretsiz şekilde oyun oynarken ben buna para versem kendimi enayi hissederim hayatta almam.

Yaşanan durumu araştırıyoruz. Konu hakkında gelişmeleri de takip ediyoruz. Bu noktada bir süre anlayış göstermeniz bizim için kıymetli. 💛 diye mesaj göndermiş superonline. Bugün de bekleyeceğim olmazsa yarın taahütü sonlandıracağım.

Superonline hariç tüm internet kullanıcıları ücretsiz şekilde oyun oynarken ben buna para versem kendimi enayi hissederim hayatta almam.

Yaşanan durumu araştırıyoruz. Konu hakkında gelişmeleri de takip ediyoruz. Bu noktada bir süre anlayış göstermeniz bizim için kıymetli. 💛 diye mesaj göndermiş superonline. Bugün de bekleyeceğim olmazsa yarın taahütü sonlandıracağım.
Statik ip vererek dolaylı yoldan bir çözüm üretebiliyor olabilirler. Fakat bu konunun doğrudan çözümünün statik ip olduğunu düşünmüyorum. Statik ip verdikleri ipler için farklı kurallar işliyorsa dolaylı yoldan belki bu sorun da çözülüyordur.
Ben de şahsen kesinlikle statik ip çözümünü kabul etmem. Statik ip çözümüne ikna olabilmem için aşağıdaki sorulara cevap verilmesi gerekir.

-Bu zamana kadar nasıl bağlandık?
-Diğer servis sağlayıcılar ile nasıl bağlantı sağlanıyor? Mobil hattan bağladığım internetin de statik ip adresi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı