PS5 YouTube açılırken "NAT tipi error" hatası

Evet evet çözüldü. Bir kaç işlem yaptı öncesinde, işte profiliniz kapalı kalmış, açtım şimdi olması lazım vs diye. Hiç bir işe yaramadı tabii ki. Statik IP alınca anında düzeldi. Aylık 100₺ bu arada.

Bende de telefonla giriş yapınca oluyordu. Bir ara acaba makina ban mı yedi diye düşündüm :D

Bir sürü şikayet var bu şekilde dedim ama işte maalesef konuya tam hakim değiller. Hatta servis gelse bile bir şey yapamazlar dedi, bizimle alakalı bir durum değil dedi :/

Bkm kısmı yanlış olabilir bkm, bmk gibi bir şeyler söyledi. Onların kararı olabilir dedi. Bende daha fazla saçmalık dinlemek istemediğim için statik IP bağla geç dedim.

O zaman kesin düzelir diyor birde :D

Çalışanda iyi niyetliydi, yardımcı olmaya çalıştı kendi çapında.
Diğer sağlayıcıların ücretsiz bi şekilde bağlandığı hizmeti hem superonline kullandığımız için en yüksek ücretleri ödeyerek kullanalım hemde 2 gün öncesine kadar statik ip kullanmadan girdiğimiz hizmeti şimdi statik ip olmadan giremiyeceğimiz için ekstra ücret ödeyerek mi alalım bu nasıl bir hikayedir…

Aynı sorun bende de var az önce aradım müşteri hizmetlerini genel bir sorun olduğunu çözülmeye çalışıldığını söyledi fakat tam olarak çözümün ne zaman yapılacağı söylenmedi gerçekten büyük acemilik

Bir kaç saat öncesinde NAT problemi yaşayan kullanıcılara Statik IP satmaya çalışan müşteri hizmetleri gelen tepki ve şikayet yoğunluğundan sonra problemin aslında ücretsiz bir şekilde çözülebileceğini tespit etmiş.. :)
Ekran görüntüsü 2024-09-03 152631.png

Bir kaç saat öncesinde NAT problemi yaşayan kullanıcılara Statik IP satmaya çalışan müşteri hizmetleri gelen tepki ve şikayet yoğunluğundan sonra problemin aslında ücretsiz bir şekilde çözülebileceğini tespit etmiş.. :)
Eki Görüntüle 2301355
İnşallah kısa sürede çözülür süperonline beni şimdi aradı konuyu yine detaylı şekilde anlattım ama arayan arkadaşında pek bilgisi olmadığı için ilgili birimle görüşüp tekrar döneceğini belirtti.

Arkadaşlar yalan dolan.. Yapılan tamamen Statik IP satma stratejisi.. Ben de az önce arayıp CGN havuzundan beni çıkartın talebinde bulundum.. Çıkartmayız dediler.. Ya bunu yaşayacaksınız ya Statik IP satın alacaksınız başka çözümü yok cevabını aldım..

Özetle "çok düşük ihtimal olmakla birlikte" ya gelen tepkilere dayanamayıp bu konuda geri adım atacaklar.. Ya da bu sorunu yaşayan kullanıcıları kaybetmeyi göze alıp bu Statik IP satış stratejisine devam edecekler.. Bana 2. si daha olası geliyor..

Bu nedenle ben yavaştan diğer operatörleri araştırmaya başladım.. Umudum yok..

Arkadaşlar yalan dolan.. Yapılan tamamen Statik IP satma stratejisi.. Ben de az önce arayıp CGN havuzundan beni çıkartın talebinde bulundum.. Çıkartmayız dediler.. Ya bunu yaşayacaksınız ya Statik IP satın alacaksınız başka çözümü yok cevabını aldım..

Özetle "çok düşük ihtimal olmakla birlikte" ya gelen tepkilere dayanamayıp bu konuda geri adım atacaklar.. Ya da bu sorunu yaşayan kullanıcıları kaybetmeyi göze alıp bu Statik IP satış stratejisine devam edecekler.. Bana 2. si daha olası geliyor..

Bence sayımız çokt

kazandıkları para yetmiyormuş gibi birde hiçbir internet sağlıyıcısında böyle bir yaptırımın olmadığı yerde tek çözüm bu gibi mi davranılıyor yalan dolan gerçekten o zaman neden turkcell mobil veriyi bağladığımızda girebiliyoruz ? Dinamik ip oda herkes şikayetvara yazsın x’den yazsın o kadae kullanıcının tepkisine dayanabileceklerini düşünmüyorum.

Bu arada bu başlığa yazıp daha sonra sorunu düzelenler tekrar gelip düzeldiğini yazarsa çok makbule geçer geride kalanlar için..

Bu arada bu başlığa yazıp daha sonra sorunu düzelenler tekrar gelip düzeldiğini yazarsa çok makbule geçer geride kalanlar için..

Bu durumun kaynağını incelemeye devam ediyoruz. Belirli aralıklarla bağlantı durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Bu durumun kaynağını incelemeye devam ediyoruz. Belirli aralıklarla bağlantı durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
@ugurtass91 Bu durumun kaynağını incelemeye devam ediyoruz. Belirli aralıklarla bağlantı durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi günler dileriz. X üzerinden yazmıştım şimdi atılan msj bu bana evde olmadığım için deneyemiyorum ama eve gider gitmez zaten bugünki mesaim bu olacak yine arayıp darlıyacağım superonlineyi sorun çözülene kadarda devam edeceğim zaten.

Müşteri hizmetleri Twitter üzerinden konuyla alakalı kullanıcılara "sorun giderildi" olarak dönüş sağlamaya başladı ancak sorun bende hala devam ediyor. Düzelen var mı aranızda ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı