PS5'e zam gelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende manisadayım hocam, neresinden? Ben Amazon'dan 21'e getirttim ancak sarı sitede kutusu açılmamış 0 ürünleri 17.750'ye satıyorlardı 2-3 hafta önce gördüm. Bir göz atın, Trendyol'a falan kaptırmayın derim PS 5 konusunda.

Merkez hocam.

Sizinki de soru mu hocam ocaktan sonra ekmek bile zamlanacak PS5'i bırakın. Ben ekran kartı alacaktım ayın 1inde para gelecek bana o para yatana kadar 2 kez zamlandı kartlar. Nvidia kartlarda alıcı çok diye basıyorlar fahiş fiyatı. 600 dolar MSRP olan kart 730 dolara satılıyor.

Sizinki de soru mu hocam ocaktan sonra ekmek bile zamlanacak PS5'i bırakın. Ben ekran kartı alacaktım ayın 1'inde para gelecek bana o para yatana kadar 2 kez zamlandı kartlar. NVIDIA kartlarda alıcı çok diye basıyorlar fahiş fiyatı. 600 dolar MSRP olan kart 730 dolara satılıyor.

Ya zamlan canın bende farkındayım da param ay başı gelecek o yüzden şimdi PS5 Pro'da çıktı ya belki sabit klor diye dedim.

Sarı siteden PS5 aldığımda yeni sürüm olduğunu nasıl anlarım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı