PS5'e zam gelir mi?

Ya zamlan canın bende farkındayım da param ay başı gelecek o yüzden şimdi PS5 Pro'da çıktı ya belki sabit klor diye dedim.

Sarı siteden PS5 aldığımda yeni sürüm olduğunu nasıl anlarım?
Hayır sabit kalmaz. Asgari ücret artacak ne alacaksanız hızlı almanız önerim yapabiliyorsanız.

PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor.

Gelir çünkü yılbaşında çifte zam yapacaklar geçen senede olmuştu bu sefer 3 katıda olabilir bilemiyorum.

Ya zamlan canın bende farkındayım da param ay başı gelecek o yüzden şimdi PS5 Pro'da çıktı ya belki sabit klor diye dedim.

Sarı siteden PS5 aldığımda yeni sürüm olduğunu nasıl anlarım?

Taksitle almaya çalış peşin fiyat taksit falan.

Paramı denkleştirmeye çalışıyorum şu an da yeni sürüm yeni kasa olduğunu nereden anlayacağız kutuda bir şey yazıyor mu veya cihazın üstünde.

Paramı denkleştirmeye çalışıyorum şu an da yeni sürüm yeni kasa olduğunu nereden anlayacağız kutuda bir şey yazıyor mu veya cihazın üstünde.
Slim kasa bakacaksınız. Cfi 2016 Avrupa üretimi Cfi 2000 Asya üretimi demek. Cfi 2016 olanı alın bir ihtimal bazen içinde dönüştürücü ya da güç kablosu çıkabiliyor. 2.el önermem şahsen. Üstüne az daha koyup ithalatçı garantili alırdım ben olsam.

Slim kasa bakacaksınız. CFI 2016 Avrupa üretimi CFI 2000 Asya üretimi demek. CFI 2016 olanı alın bir ihtimal bazen içinde dönüştürücü ya da güç kablosu çıkabiliyor. 2.el önermem şahsen. Üstüne az daha koyup ithalatçı garantili alırdım ben olsam.

CFI2016 tamamdır teşekkür ederim bakıyorum Slim mi daha iyi normal PS5 mi?

Sultan Sasi aldıysa bir bildiği vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı