PS5'i yurtdışından getirttirirsek kaç ₺ olur?

Stoklar gelince fiyatlar düzenlenecektir. Eğer dediğin gibi bir şey olursa tüketici çok feci patlar haberleri olsun. Olacakları tahmin edemiyorum.:D

Ellerindeki stokları geri çektiler bakıp görelim çok yakında diyorlar. Normalde konsollarda %30 vergi indirimini yansıtmaları gerekiyor ama yok vergiden indirimli getirtip eski fiyata devam ederlerse iyi vurgun vururlar. Dediğin gibi tüketici patlar.

Ellerindeki stokları geri çektiler bakıp görelim çok yakında diyorlar. Normalde konsollarda %30 vergi indirimini yansıtmaları gerekiyor ama yok vergiden indirimli getirtip eski fiyata devam ederlerse iyi vurgun vururlar. Dediğin gibi tüketici patlar.
Böyle olursa insanların alacağını düşünmüyorum şahsen. Gider Almanya'daki halamdan alırım. Satabilirsem satarım şahsen.

Böyle olursa insanların alacağını düşünmüyorum şahsen. Gider Almanya'daki halamdan alırım. Satabilirsem satarım şahsen.

İndirim olursa arkadaşın hesabına göre 7200 TL. Yurt dışı yaklaşık 4300- 4500 TL civarı gümrük vergisi trt payı vs. hariç yine ucuza getirtmiş olursun diye düşünüyorum.

Ben hediye olarak değil kişisel kullanım olarak getirirdim. Hiçbir şey ödemeden geçerdim.:D

Kişisel kullanım ile ilgili bilgim yok, 430 Euro altı ürünler vergiden muaf diye biliyorum. Gümrükte çalışan birini bulup öğrenmek iyi olur aslında. Amerika ya kargo ile t-shirt gönderiyordum. İstanbul gümrükten çağırdılar buraya gel vergisini öde çünkü markalı ürün gönderiyorsun diye...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı