xgongivituyu
Hectopat
Mesaj silinmiştir
30 Eylül'den sonra konulan ek vergi kalkacak. O zaman alınsın?Orda bi harcama yaptığın için fatura ödüyorsun. Sen burda bi ürün alırken tabii ki vergi uygulanıcak 1000 lira olur 2000 lira olur 4000 tl nedir arkadaş.
Umarım soğuktur. Bu tarz 'akilli' insanların aklını başına getirebilecek kadar soğuktur.Silivri soğuktur..
Peki ya o vergi kalkmazsa ne olucak? Büyük ihtimallede kalkmicak arkadaş ÖTV'ye de öyle dediler.30 Eylül'den sonra konulan ek vergi kalkacak. O zaman alınsın?
Umarım soğuktur. Bu tarz 'akilli' insanların aklını başına getirebilecek kadar soğuktur.
Kalkar hocam. Hem bu ülkeyi sevmeyen arkadaşlar belirli bir seviyede kendinizi geliştirmiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Böyle durumlarda başka ülkelere göç edebilirsinizPeki ya o vergi kalkmazsa ne olucak? Büyük ihtimallede kalkmicak arkadaş ÖTV'ye de öyle dediler.
Ülkenin toprağının altı güzel aslında. Hükümet gelir kaynağı yapıcak çok fazla şey bulabilir ham maddeyi yurt dışına satmak ve vergi koymak dışında pek bir şey yapmıyor.Kalkar hocam. Hem bu ülkeyi sevmeyen arkadaşlar belirli bir seviyede kendinizi geliştirmiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Böyle durumlarda başka ülkelere göç edebilirsinizEdemiyorsanız veyahut kendinizi yeterince gelistirmisseniz yok damat "cokomelli" yok damat öyle diye soylemezseniz sevinirim.
İnsan kendini gelistirirse çok kolay bir şekilde para kazanılır hocam. Her ülkede böyledir. 3 günde sırf ticaret forumlarında aracılık yaparak 1000₺ kazandım. İnternet üzerinden link kısaltma sitelerinden 1 ayda 800₺ kazandım sonra kanalını 750₺'e sattım. Siz sadece oyun oynarsanız yerinizden kalkmazsanız ders çalışmazsanız kendinizi gelistirmezseniz bu fiyatlara daha çok ağlarsınız.Ülkenin toprağının altı güzel aslında. Hükümet gelir kaynağı yapıcak çok fazla şey bulabilir ham maddeyi yurt dışına satmak ve vergi koymak dışında pek bir şey yapmıyor.
İnsan kendini gelistirirse çok kolay bir şekilde para kazanılır hocam. Her ülkede böyledir. 3 günde sırf ticaret forumlarında aracılık yaparak 1000₺ kazandım. İnternet üzerinden link kısaltma sitelerinden 1 ayda 800₺ kazandım sonra kanalını 750₺'e sattım. Siz sadece oyun oynarsanız yerinizden kalkmazsanız ders çalışmazsanız kendinizi gelistirmezseniz bu fiyatlara daha çok ağlarsınız.
Düşünsene çalışıp ediyorsun bir konsol alıyorsun sen çalışmasan bile ailen sana alıyor ve 3000 TL bile olmayan şeye 7000 TL ödüyorsun sebebi ne? Yerli üreticiyi desteklemek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.