PS5'in hangi modeli alınır?

w1tcherss

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda bir arkadaş hangi CFI modelleri alınmalı hangisi alınmamalı diye güzel bi paylaşım yapmıştı. Ben fat kasa CFI 1216A serisi kullanıyorum ve çok memnunum. Gerek sessiz çalışması gerekse soğutması hiç problem yararmıyor. Slim model arkadaşımda var soğutma da problem yaşıyor fakat bu her slim modelde olucak diye bir kural değil. Sonuçta ürün sony nin bütçen hangisine yetiyorsa onu al pek bi fark yok aralarında.

Forumda bir arkadaş hangi CFI modelleri alınmalı hangisi alınmamalı diye güzel bir paylaşım yapmıştı. Ben fat kasa CFI 1216a serisi kullanıyorum ve çok memnunum. Gerek sessiz çalışması gerekse soğutması hiç problem yararmıyor. Slim model arkadaşımda var soğutma da problem yaşıyor fakat bu her Slim modelde olacak diye bir kural değil. Sonuçta ürün Sony'nin bütçen hangisine yetiyorsa onu al pek bir fark yok aralarında.

PS4 Pro'dan 5'e geçeceğim. Fan sesi konusunda tedirginim. Travma oldu seslere tikim var galiba ama 5 modellerinde aşırı bir fan sesi olmaz bence. Senin düşüncen nedir?

PS4 Pro'dan 5'e geçeceğim. Fan sesi konusunda tedirginim. Travma oldu seslere tikim var galiba ama 5 modellerinde aşırı bir fan sesi olmaz bence. Senin düşüncen nedir?
Sadece ps5 ilk açıldığında bi 10 15 saniyelik ses geliyor veya cd varsa içinde aynı şekilde bi 15 20 saniye ses geliyor onun dışında herhangi bir ses sorunu yaşamiycaksın. Sana önerim haftada 1 kez cihazın kapaklarını çıkart kulak çubuğuyla fanlarını temizle. Ayrıca cihazın arkası kesinlikle boşluk olmalı(duvara dayamak, çekmeceye koymak, üniteye koymak hava akışını bozar).

Ayrıca sana ps5 alırken 3n onemli konuyu hatırlatmak isterim. Hepsiburada veya trendyoldan alacağın cihaz büyük ihtimalle yurt dışından getirilmiş garantisi dahi olmayan ve hatta kullanılmış bir cihaz olucak. Sana tavsiyem bütçeni genişlet vatan mediamarkt gibi yerlerden al. Ayrıca bulabiliyorsan eurasia garantili al. Çünkü dualsense ler kronik drift sorunlu. Eurasia garantisiyle direkt yeni dualsense ile değişim imkanın olur. Ps5te önemli olan model değil garanti.

Sadece PS5 ilk açıldığında bir 10 15 saniyelik ses geliyor veya CD varsa içinde aynı şekilde bir 15 20 saniye ses geliyor onun dışında herhangi bir ses sorunu yaşamayacaksın. Sana önerim haftada 1 kez cihazın kapaklarını çıkart kulak çubuğuyla fanlarını temizle. Ayrıca cihazın arkası kesinlikle boşluk olmalı(duvara dayamak, çekmeceye koymak, üniteye koymak hava akışını bozar).

Ayrıca sana PS5 alırken 3N onemli konuyu hatırlatmak isterim. Hepsiburada veya Trendyol'dan alacağın cihaz büyük ihtimalle yurt dışından getirilmiş garantisi dahi olmayan ve hatta kullanılmış bir cihaz olacak. Sana tavsiyem bütçeni genişlet vatan MediaMarkt gibi yerlerden al. Ayrıca bulabiliyorsan Eurasia garantili al. Çünkü DualSense'ler kronik drift sorunlu. Eurasia garantisiyle direkt yeni DualSense ile değişim imkanın olur. PS5'te önemli olan model değil garanti.

Sıfıra bütçem yetmıyor. 2. el alacağım şansıma garantili cihaz denk gelirse. Drift sorunu baska bir sekilde tamir edilebiliyordur ama o da şansıma kalmış. Belki drift sorunu olmaz. Şimdilik 17 18 bütçem var kararsızım.

Forumda bir arkadaş hangi CFI modelleri alınmalı hangisi alınmamalı diye güzel bir paylaşım yapmıştı. Ben fat kasa CFI 1216a serisi kullanıyorum ve çok memnunum. Gerek sessiz çalışması gerekse soğutması hiç problem yararmıyor. Slim model arkadaşımda var soğutma da problem yaşıyor fakat bu her Slim modelde olacak diye bir kural değil. Sonuçta ürün Sony'nin bütçen hangisine yetiyorsa onu al pek bir fark yok aralarında.

Bende Slim var 1 TB. Çalışırken sorun yok fakat ağır oyunlara girdiğimde AC vallhalla, Mortal Kombat 11 gibi, tiz bir fan sesi geliyor. Sende de var mı?

Bence arkadaşın 1216A'yı al geç.

Bende Slim var 1 TB. Çalışırken sorun yok fakat ağır oyunlara girdiğimde AC vallhalla, Mortal Kombat 11 gibi, tiz bir fan sesi geliyor. Sende de var mı?

Bence arkadaşın 1216A'yı al geç.
Dediğim gibi sadece açılıştan fan sesi duyuyorum onun dışında ağır oyunlarda dahil ses almıyorum. Belkide geliyor ama kulağım alışmıştir :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı