PS5’te “ARC Raiders” ön sipariş verilir mi?

• Konuyu başlatan wtx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 135

wtx

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PS5 PRO
Merhaba,

Son zamanlarda sürekli karşıma çıkan ARC Raiders baya ilgimi çekti. Oynanış videolarına baktım, gayet akıcı ve etkileyici görünüyor. Zaten oyun PC’de beta olarak çıkmış ve yorumlara göre silah hissi, atmosfer ve müzikleri oldukça başarılıymış. Sadece AI zorluk dengesiyle ilgili birkaç eleştiri var ama genel izlenim olumlu. PS5’e de 30 Ekim’de çıkıyor, ön sipariş açılmış. Ben almayı düşünüyorum ama emin değilim — sizce PS5’te denemeye değer mi, yoksa biraz bekleyip yorumlara mı bakmalı?

İnceleme;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Son zamanlarda sürekli karşıma çıkan Arc Raiders bayağı ilgimi çekti. Oynanış videolarına baktım, gayet akıcı ve etkileyici görünüyor. Zaten oyun PC'de beta olarak çıkmış ve yorumlara göre silah hissi, atmosfer ve müzikleri oldukça başarılıymış. Sadece AI zorluk dengesiyle ilgili birkaç eleştiri var ama genel izlenim olumlu. PS5'e de 30 Ekim'de çıkıyor, ön sipariş açılmış. Ben almayı düşünüyorum ama emin değilim — sizce PS5'te denemeye değer mi, yoksa biraz bekleyip yorumlara mı bakmalı?

İnceleme;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 gün oynadım. Ben beğendim. Ama fiyat olarak bu fiyata alınır mı? Bilmiyorum.

Oyun gerçekten çok başarılı olmuş. Ben kesinlikle tavsiye ederim fakat fiyatın 40 dolar olması gerçekten de düşündürtüyor. Bölgesel fiyatlandırma yaptılar ama bizim gibi dışarıda kalan birkaç ülke daha var. Tekrar bir düzenlemeye gidebilirler. 30 dolar ve altı olduğu sürece düşünmeden alınması gereken bir oyun.

Oyun başarılı ben de bu türe uzak olmama rağmen beğendim ama ekiple oynamak eğlence miktarını 2-3 kat arttırır. Ekip varsa bu fiyata değer ama ekip yoksa indirim beklenebilir. 15 Kasım da Escape From Tarkov da steam'e gelecek sanırım. Her ne kadar çok sayıda tepki olsa da EFT'nin kitlesi daha fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı