Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Temmuz 2019 #31 Furkan17TR dedi: Var. PSN'den kaldırıldı. Torrentte PKG halinde paketi var. İndirip yüklemen yeterli. Link atarım ama korsan Ceza yemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun zaten orijinal hali yok ceza yemezsiniz bence ama yinede siz atmayın.
Furkan17TR dedi: Var. PSN'den kaldırıldı. Torrentte PKG halinde paketi var. İndirip yüklemen yeterli. Link atarım ama korsan Ceza yemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun zaten orijinal hali yok ceza yemezsiniz bence ama yinede siz atmayın.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.264 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 23 Temmuz 2019 #32 Sylveon dedi: Oyunun zaten orijinal hali yok ceza yemezsiniz bence ama yinede siz atmayın. Genişletmek için tıkla... Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok.
Sylveon dedi: Oyunun zaten orijinal hali yok ceza yemezsiniz bence ama yinede siz atmayın. Genişletmek için tıkla... Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Temmuz 2019 #33 Furkan17TR dedi: Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Furkan17TR dedi: Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim link atarsanız belki ban yemezsiniz
Furkan17TR dedi: Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Furkan17TR dedi: Port mu edildi PS3'e o oyun Baya nostaljik. Bir ara indirip denemiştim ama şuan ki CS:GO ile uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim link atarsanız belki ban yemezsiniz
Ömer Çaylı Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 84 23 Temmuz 2019 #34 Biliyorum XD yinede saol. 00kerem00 dedi: CS playstation’da yok. @Ömer Çaylı Genişletmek için tıkla...
Biliyorum XD yinede saol. 00kerem00 dedi: CS playstation’da yok. @Ömer Çaylı Genişletmek için tıkla...