PS'de oyun oynamak zor mu?

Bana sorarsanız PS'a geçmek gibi bir hata yapmayın. Hem oyunlar pahalı hem de belli bir süreden sonra zevk vermiyor (3 yıl PS4 kullanıp satmış biri olarak söylüyorum ) Bilgisayardaki rahatlık varken ve PS'a göre daha performanslı çalışırken PS'ye geçmek bir hata olur. Hem Kol ile oynarken (Belki bende sadece böyledir bilmiyorum ) Parmaklarım açıyordu.

Alışınca gayet kolay. Elbette PC ile kıyaslayınca PC daha rahat kontrollere sahip ama konsolumu sattım ve hala yokluğunu hissediyorum.
Neden elden çıkardınız konsolunuzu merak ettim doğrusu. Zannedersem daha yeni geçiş yapmıştınız konsol oyunculuğuna.

@@Ömer Çaylı Zor değil sadece alışmak gerekiyor. Alıştıktan sonra rekabetçi oyunlarda dahil olmak üzere hiçbir zorluk çekmezsiniz.En azından kendi adıma konuşmak gerekir ise böyle.

Son düzenleme:
Biligsayardan çok sıkıldım. Oynamadığım oyun yok diyebilirim. O yüzden ps ye geçmek ve god of war gibi oyunları denemek istiyorum.
Bana sorarsanız PS'a geçmek gibi bir hata yapmayın. Hem oyunlar pahalı hem de belli bir süreden sonra zevk vermiyor (3 yıl PS4 kullanıp satmış biri olarak söylüyorum ) Bilgisayardaki rahatlık varken ve PS'a göre daha performanslı çalışırken PS'ye geçmek bir hata olur. Hem Kol ile oynarken (Belki bende sadece böyledir bilmiyorum ) Parmaklarım açıyordu.

Tabi her görüşe saygım var lakin PC platformunda oyunların çoklu oyunculu modları resmen hileci kaynıyor ben de tam aksine PC oyunculuğundan zerre keyif alamıyorum artık. Sırf bu nedenle Playstation satın almıştım malum konsollarda hile söz konusu değil. O gün bugündür derslerden vakit buldukça oyunları hep Playstation üzerinden oynuyorum ayrıca PC kütüphanesi daha zengin olmasına rağmen PS'deki exclusive kalitesinde doğru düzgün multiplatform oyun yok.
Oyunlar pahalı ama PC platformunda da pek ucuz olduğu söylenemez tabi illegal yollardan oyunları ediniyorsanız orası başka.

Biligsayardan çok sıkıldım. Oynamadığım oyun yok diyebilirim. O yüzden ps ye geçmek ve god of war gibi oyunları denemek istiyorum.
Hocam o zaman bence PS4 değilde ikinci el temiz kırık bir PS3 alın derim. Oynayabileceğiniz bir sürü güzel özel oyun var ve oyunlara parada ödemezsiniz (Korsan cihaz istemezseniz yine'de çok uyguna 2.el orjinal oyun bulabiliyorsunuz).Bence PS3 çok daha zevkli eğlenceli bir cihaz 4'e göre. Açık konuşmak gerekirse PS4'ümü sattığım için hiç pişman değilim ama PS3'ümü sattığım için pişmanım. Hem PS3'teki özel oyunları bitirdikten sonra PS4 fiyatları ucuzlar belkide daha uyguna alabilirsiniz. 2.El olarak da sıfır olarak da PS4 önermiyorum şuan.
Tabi her görüşe saygım var lakin PC platformunda oyunların çoklu oyunculu modları resmen hileci kaynıyor ben de tam aksine PC oyunculuğundan zerre keyif alamıyorum artık. Sırf bu nedenle Playstation satın almıştım malum konsollarda hile söz konusu değil. O gün bugündür oyunları hep Playstation üzerinden oynuyorum ayrıca PC kütüphanesi daha zengin olmasına rağmen PS'deki exclusive kalitesinde doğru düzgün multiplatform oyun yok.
Oyunlar pahalı ama PC platformunda da pek ucuz olduğu söylenemez tabi illegal yollardan oyunları ediniyorsanız orası başka.
Doğrudur hocam hile olayı biraz can sıkıcı bir durum ancak Ps4'te bu konuda çok temiz olduğu söylenemez aparatlarla Klavye mouse bağlayıp oynayan insanlar var bu da bir hile sayılır sonuçta. Exclusive oyunlar için alınabilir ancak bana sorarsanız şuan PS4 bu fiyatları haketmiyor. 2.el olsun 0 olsun pahalı şuan. Oyunlar her platformda uygun değil aslında bakacaksak. Ancak Steam bu konuda PS Store'dan bana kalırsa çok daha iyi. Oyunları Steam indirimlerini bekleyerek alıyorum.

Son düzenleme:
FPS oyunları için gidip PS4 alınmaz PlayStation alıcak kişi daha çok hikaye ve PS4 özel oyunlar oynar o yüzden almak mantıklı değil.

Yaklaşık 4 yıldır PS4 kullanıyorum FPS oyunları hemen alıştım çok zorlanmadım birde aparat diyenler olmuş bunları kullananlar çok az sizin karşına gelme şansı çok düşük.

1 haftaya kola alışırsın, 2-3 haftaya kolu efektif olarak kullanmaya başlarsın. Ben PS4'ümü 2018 Ekim'de almıştım. İlk zamanlarda daha yerinde duran bota nişan alamıyordum Warface'de, şimdi BF1'de takır takır indiriyorum oyuncuları. PC kadar seri olamaz ama herkes DS4 ile oynadığı için dejavantaj olmuyor. Şu Klavye - Fare takmaya yarayan cihazları kullananlara daha denk gelmediğimi sanıyorum.

Neden elden çıkardınız konsolunuzu merak ettim doğrusu. Zannedersem daha yeni geçiş yapmıştınız konsol oyunculuğuna.

Araba alacağım için acilen satmam gerekti. Arabayı aldım ancak konsolu ciddi anlamda özlüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı