@Qoallaa İçin rahat olsun dostum. 3 sene önce gittiysen hiçbir problem olmaz. Sana 200 soruluk soru soracaklar ama haberin olsun. Tabii bu dediklerimi okulu kazandıktan sonra. Çünkü polislikte genel sağlık okulu kazandıktan sonra uygulanıyor saçma bir şekilde. Yani sen belki eğitimin 2. ayında genel sağlığa götürüleceksin.
@Qoallaa Benim arkadaşıma kişilik bozukluğu tanısı koyulmuştu o bile geçmişti. 2 sene geçtiği için üzerinden hiçbir sorun olmadı. Aynı şekilde başka bir arkadaşım da anksiyete tanısı vardı. Onun üzerinden 3 sene geçmişti o da geçti sağlıktan. Son olarak oda arkadaşlarımdan birinde 7 sene önce çok ağır psikiyatri geçmişi vardı. 200 Soru sordular o da o şekilde geçti. Yani önemli olan son 2 yıl içerisinde bir şey olmaması. Tabii deli raporun veya halüsinasyon görme gibi istisnaların yoksa raporunda onlar çünkü başka bir seviye direkt deli sınıfına girersin ayıptır söylemesi. Bizim okulda bir üst devre o yüzden elenmişti çocuk C dilimi çıktı. Halüsinasyon gördüğü oluyormuş. A dilimi geçer dilim demek sağlıklı. B dilimi geçemez ama tedavi olursa okula dönebilir ( benim dilimim B dilim idi 9 ay daha beklemek zorunda kaldım son 2 yıl içinde psikiyatri geçmişi olmayacak diye.) C dilimi geçemez dilim. D dilimi falanda olması lazımdı ama onları hatırlayamadım. C ve üstü olmadığın sürece sorun yok. Senin durumunda B dilimidir ama üzerinden 2 yıl geçtiği için sorun yok derslerine odaklan parkura hazırlan gerisine karışma.