Psikoloji testi

Kaç numaralı resim ilginizi çekti?

• Oy verenlerin toplamı
    274
Çok iyi anlattınız ama hocam arkadaş anlayamıyor maalesef.
Ben ciddi konular açtığımda ya onaylanmadı, ya da trollsün diyerek konuyu amacından çıkaran üyeler yüzünden kapatıldı. 5-6 tane erkek hakları ile alakalı konu açtım, hepsi de ciddi konular.
Çok teşekkür ederim. İlk defa konu açtım ve sanırım herkes ilk günden nefret ettiler benden.

Anketin altındaki paragrafta.
Kimse sizden nefret etmedi.

Kötü diyenlere bakma, herkes kendini bir şey sanıyor. Gayet güzel, teşekkürler.

Hayır. Tek beğenmeyen kişi zaten çok üstün birisi biz onun gibi düşünemeyiz, o üstün bir varlık ondan dolayı biz aramızda yapalım.

9 çıktı. Analitik değilim. Kimse bana güvenmez. Özgüvenim yerlerde. Küçük ayrıntıları görmem bile. Kültür açısından patatesim. Zarifin yanından geçemiyorum, çevrem beni küfürbaz olarak tanıyor. Hatta geçen gün gruptan atıldım küfürden. -_-

Hiç negatif yorumu olan resim olmuyor nedense bu testlerde Sonuçta kimse "Yoo ben özgür dışa dönük biri değilim" demez kolay kolay.
1. resim gerçekten ilgi çekici.

8 seçtim ama hiç duygu hissetmiyorum.

Bu test 2014 yılına ait. Yaklaşık 7 sene önce adını hatırlamadığım bir kitaptan kopardım bu testi. Teşekkür ederim herkese. Anlayış gösterdiniz bana. Benim amacım sadece ve sadece beraber test etmekti. Ama yanlış karar verdiğimi şimdi anladım.

4 ama tam tutmuyor. 4, 6, 7 karışımı gibi biriyim desem daha doğru olur. Hepsinden azar azar var.

Nasıl belirliyorsunuz yani neye göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…