Ünlü psikologlar tarafından çıkarılmış ve defalarca test edilmiş. Öyle yazıyor sayfada. Bunu bir kitaptan aldım.Testin doğru olduğuna emin misiniz bana duygusal ve romantik diyor?
Doğru çıktı. Sırf 'Keşif Birliği' logosuna benzediği için 1. dikkatimi çekmişti1. İçedönük-hassas-kolay etkilenen
Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa, yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor.
Bilemedim hocam nedense hepsi sanki iyiymiş gibi sunulmuş. Bana ne çıksa bir özel, iyi oluyorum. Bana Onedio testlerini anımsattı.Ünlü psikologlar tarafından çıkarılmış ve defalarca test edilmiş. Öyle yazıyor sayfada. Bunu bir kitaptan aldım.
Bunu kitaptan buldum. Defalarca test edildiğini yazmışlar. Ben de bunu sizlerle birlikte test ederim diye düşündüm.Saçma sapan bir test, itimat etmeyiniz.
Seçtiğiniz fotoğrafa göre birilerinin, karakterinizi ortaya koyacağını düşünüyorsanız muhtemelen IQ'nuz ayakkabı numaranız ile eşdeğerdir.
Saçma sapan bir test, itimat etmeyiniz.
Seçtiğiniz fotoğrafa göre birilerinin, karakterinizi ortaya koyacağını düşünüyorsanız muhtemelen IQ'nuz ayakkabı numaranız ile eşdeğerdir.
Siz iyi yapmışsınız.Bunu kitaptan buldum. Defalarca test edildiğini yazmışlar. Ben de bunu sizlerle birlikte test ederim diye düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.