Psikolojik destek mi almam gerekli?

evet işte ben de onu kabullenemiyorum. değer gördüğüm , gerçekten kurulu düzenimin olduğu bir yer vardı. ve buradan 9 ay daha uzak kalacak olmak bana gerçekten de çok uzun bir zaman gibi geliyor. hala kendimi oraya odaklayamadım , alıştıramadım.
Gayet normal hocam, insanın doğası öyle ama bu hislerinizi insanların hepsi hissediyor olarak kafanıza yerleştirirseniz rahat edersiniz diye düşünüyorum, zorluklarla başa çıkabilmeniz gerekiyor, bu konuşmalarımız size ne kadar fayda sağlar bilemiyorum, sonuçta iş yine siz de bitiyor fakat durum bu.

Ailemle rahat yaşayabilen birisi değilim.
Ne yapsam karışırlar bana maalesef.
Sizin yerinizde olsam bayram ederim.
Bunu tatil gibi görmenizde fayda var.
Hem eğlenirsiniz hem de zaman hızlı geçer.
şimdi asker olarak devam etmeyeceğim zaten kendi evime vs çıkabilme şansım da var 5 den sonra da serbestim maaşlı çalışacağım yani kalan sürede. bazen kendimi bu şekilde motive ediyorum fakat dedigim gibi ailemle iyi geciniyordum her günüm standarttı işim de babamla birlikte işlettiğimiz bir yerdi sivilde. o yüzden o kafadan çıkıp alışmam daha ne kadar sürecek bilemiyorum. inan gram dönmek istemiyorum
Gayet normal hocam, insanın doğası öyle ama bu hislerinizi insanların hepsi hissediyor olarak kafanıza yerleştirirseniz rahat edersiniz diye düşünüyorum, zorluklarla başa çıkabilmeniz gerekiyor, bu konuşmalarımız size ne kadar fayda sağlar bilemiyorum, sonuçta iş yine siz de bitiyor fakat durum bu.
insallah zamanla düzelecek diye düşünüyorum. birden olacak birşey de değil ama 3 aydır alışamadım bundan sonra nası olur onu da bilmiorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı