Psikolojik kitap önerisi

Makaleler
1
Yer
Türkiye
"Tanrı daima tedbil-i kıyafet gezer" benzeri bir kitap istiyorum. Psikolojik olsun ama bilimsel kitaplar gibi düz anlatmasın. Bir hikaye, daha doğrusu bir roman gibi veya direk romanda olabilir. İnsan psikolojisi veya sosyoloji türünde, felsefe kitabıda olabilir. Kısaca psikoloji, insan veya toplum için hayatımda işime yarayacak bilgiler verecek bir kitap olsun.

Kafamda istediğim türleri yazmaya çalıştım ama biraz karışık anlattım sanırım. :).

Kişisel gelişim kitapları da sadece para tuzağı hocam

İfadeniz çok genel olduğu için o cevabı vermiştim. İşe yarama hadisesi, sizin algınız ile alakalı. Okuduklarınızdan direkt fayda bekliyorsanız, pek mümkün değil. Çoğunlukla dolaylı oluyor.

Bahsettiğiniz konularda da sosyoloji ve insan psikolojisi gayet derin hususlar. İsteğinizi daha net bir şekilde ifade ederseniz, yardımcı olmak isteyenler için de daha kolay olabilir.

İfadeniz çok genel olduğu için o cevabı vermiştim. İşe yarama hadisesi, sizin algınız ile alakalı. Okuduklarınızdan direkt fayda bekliyorsanız, pek mümkün değil. Çoğunlukla dolaylı oluyor.

Bahsettiğiniz konularda da sosyoloji ve insan psikolojisi gayet derin hususlar. İsteğinizi daha net bir şekilde ifade ederseniz, yardımcı olmak isteyenler için de daha kolay olabilir.

Yok hocam o anlamda değil de. Daha çok yazarlar sadece yazmak için (para için) yazmışlar. Sürekli aynı şeyleri farklı cümleler ile anlatıyorlar.

Şu "sen kafana koyduğun her şeyi başarırsın, çünkü senin inancın var" diyen çocuk gibi.

Yok hocam o anlamda değil de. Daha çok yazarlar sadece yazmak için (para için) yazmışlar. Sürekli aynı şeyleri farklı cümleler ile anlatıyorlar.

Şu "sen kafana koyduğun her şeyi başarırsın, çünkü senin inancın var" diyen çocuk gibi.

Tabii hepsini kastetmiyorum. Varsa önerebileceğiniz bakarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı