Psikolojik olarak bitkinim

Herkesten, her şeyden çok yoruldum, herkes üstüme geliyor gibi, yılbaşından beri bunaltım daha da arttı, her şeyden sıkılıyorum, hiçbir şey keyif vermiyor artık sadece boş boş bakınıyorum her yere kimseye cevap verecek gücümde kalmadı ne yapabilirim arkadaşlar. İş yerinde bile bunalıyorum. Müzik dinlerdim bunaltı hafiflerdi yok daha da arttırıyor çikolta yiyorum yemeğe sardım yok oda geçirmiyor. Psikiyatri doktorları da dolu gidemiyorum nasıl dayanacağım. Ne arkadaşım kaldı ne dostum, ailemle bile dertleşemiyorum sosyal fobi derken sessizliğin içinde kayboldum resmen. Çok kötüyüm az önce ekmek almaya bile zor gittim, bir de son senem istemedğim okula gidiyorum oradaki psikopatlarda bana yük oluyor onunda psikilojime etkisi var bana neyse ki 2 gün, 3 gün işletme. Zor anılar geçirmiştim lisede.

300+ mesajının 200 tanesi bu konuları açmak ve aynı şeyleri yazmak. Belli burası bir çözüm olmuyor artık 2023 senesi boyunca deneyip gördün. Belki de profesyonel destek alma vaktin gelmiştir? Doktorlar bunun için var. Çünkü böyle giderse 2024 boyunca da aynı konuları spamleyip yerinde saymaya devam edeceksin.

Herkesten, her şeyden çok yoruldum, herkes üstüme geliyor gibi, yılbaşından beri bunaltım daha da arttı, her şeyden sıkılıyorum, hiçbir şey keyif vermiyor artık sadece boş boş bakınıyorum her yere kimseye cevap verecek gücümde kalmadı ne yapabilirim arkadaşlar. İş yerinde bile bunalıyorum. Müzik dinlerdim bunaltı hafiflerdi yok daha da arttırıyor çikolta yiyorum yemeğe sardım yok oda geçirmiyor. Psikiyatri doktorları da dolu gidemiyorum nasıl dayanacağım. Ne arkadaşım kaldı ne dostum, ailemle bile dertleşemiyorum sosyal fobi derken sessizliğin içinde kayboldum resmen. Çok kötüyüm az önce ekmek almaya bile zor gittim, bir de son senem istemedğim okula gidiyorum oradaki psikopatlarda bana yük oluyor onunda psikilojime etkisi var bana neyse ki 2 gün, 3 gün işletme. Zor anılar geçirmiştim lisede.

Geçmiş olsun dostum. Yalnız değilsin unutma, dünyada senin durumunu yaşayan bir sürü kişi var. Benim sana önerim dayanacak gibi değilse psikoloğa git. Eğer maddi durumun el vermiyorsa bu konuda kitaplar var onları oku. Bazı şeyleri de takıyorsan eğer takmayı bırak.

Kendinden başka hiç kimse sana yardım etmeyecek. Dışarda gördüğün insanların hepsi mutlu değil, insanlarla kendini kıyaslamayı bırak herkesin sorunları var. İnsanlar sadece dışarıdan mutlu görünüyorlar. Hayatında olacaklar ve olmayacaklar konusunda kaygılısın, istediğin şeyler için çabalamayı bırakma ama asla acele etme. Yaşın genç, önünde yıllar var. Üniversite her şey demek değil, evde vakit geçirmek kötü bir şey değil. Bu kaygıların için profesyonel birisinden veya okuldaki rehber hocandan yardım almalısın. Kendine hastalık tanıları koymayı da bırak, iyi şeyler düşün.

Diğer konulardan anladığım kadarıyla YKS'ye hazırlanıyorsun. Bu 5 ay sık dişini gece gündüz çalış. En mantıklı öneri budur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı