Psikolojik olarak iyi değilim

Zaten son 2 aydır ilaç ağrı kesici dahil herhangi bir ilaç almayı bıraktım. Alsam da bir etki etmiyor. Önerilerin içinde teşekkür ederim.

Uzun uzun yazmışsın. Gerçekten çok teşekkür ederim.

"Senin canının bir kıymeti var mı soruyorum sana?"

Doğru diyorsun ama elimde değil gerçekten. Neden olduğunu anlamıyorum bile. Bir anda baş gösteren bir durum.

Kardiyoloji bölümüne de gittim. Kalpte sağlam. Bu yıl okulu da bırakmak zorunda kaldım zaten. Bu durum enerjimi o kadar sömürdü ki uyuyup uyanmamak için (abartmıyorum) resmen dua ediyorum.

Devlet hastanesinin psikiyatristleri pek ilgilenmez ilacı verip yollarlar. Özel hastane psikiyatristlerini ve özel klinikleri araştır bence.

Durumumu bilen kişilerde aynı şeyleri söylüyor. Bu hafta içinde özel bir kliniğe gitmeyi düşünüyorum.

Bu geç saatlerde cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Önerilerinizi kesinlikle deneyeceğim.

Uzun süreli deprasyon yaşamışlığım var ve tek çözümü spor oldu benim için. Fitness'a başladıktan sonra bütün kaygılarım %95 azaldı desem yeridir yani. Spora başlamanızı öneririm, neye başladığınız önemli değil fitness, basketbol, tenis veya masa tenisi olabilir bunlar arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…