Psikolojik takıntılar nasıl geçer?

Bende hiç kimseye güvenemiyorum benim de arkadaşım var ama dostum yok asosyal hayatı güzel ne dert var ne sevgili var ne sorun var öyle takılıyorum.

Bende hiç kimseye güvenemiyorum benim de arkadaşım var ama dostum yok asosyal hayatı güzel ne dert var ne sevgili var ne sorun var öyle takılıyorum.
Ben önceden asosyaldim hocam ama artık asosyallikten nefret etmeye başladım. Sosyalleşmek benim için çok önemli hâle geldi. Yeni insanlarla tanışmakta keyif verici birşey. Sosyal birisiyim ama sevgili yok dert çok

Zaten OKB oluyor bu, ne farklı?

OKB oluyor kanka.

Bende dışarı çıksam sosyalleşirim direk sohbete dalabiliyorum ancak o konuşmalardan sonra keşke şöyle böyle deseydim dedikten sonra iş orada kopuyor benim gibi değilsen tabii.

OKB'min tetiklendği dönemde saçlarımda dökülmeye başlamıştı, hemen kurtulmanı tavsiye ederim.

Hocam OKB birden fazla takıntı değil mi? Benimki sadece yanlış şeylere karşı o an aklımı kullanmayıp sonradan pişman olmak.

OKB'nin başka yanları da var az da olabiliyor çok da sende var biraz doktor değilim ama yazdığın şeyler öyle.

1) Düşüncelerini kağıda aktar.

2) Spor yap.

3) Uğraş bul.

4) Pozitif arkadaşlarınla zaman geçir, diğer takıntıları olan insanlardan uzak dur.

5) Uyku düzenine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…