Psikolojik takıntılar nasıl geçer?

Bende insanların bana ne yapmam gerektiğini söylemesinden bıktım hocam. Kimseyi dinlemeyip kendi kararlarımı alan diğer insanlar gibi hissetmek istiyorum. Ortaokulda yaşadığım bazı zorbalıklar nedeniyle kavgadan korktuğum için çok ezildim. Şimdi yavaş yavaş kendimi dışa vurup insanlara karşı gelmeye başladım ve arada bazı olan bitenlere susunca zihnim rahat olmuyor. Bende istediğim okula gidememiştim ama şu an gidiyorum fakat eski okulumdaki arkadaş ortamını çok özledim. Yakın sayabileceğim bir dostum yok. Çok arkadaşım var ama dostum yok maalesef. Kimseye güvenemiyorum.

Bende hiç kimseye güvenemiyorum benim de arkadaşım var ama dostum yok asosyal hayatı güzel ne dert var ne sevgili var ne sorun var öyle takılıyorum.

Bende hiç kimseye güvenemiyorum benim de arkadaşım var ama dostum yok asosyal hayatı güzel ne dert var ne sevgili var ne sorun var öyle takılıyorum.
Ben önceden asosyaldim hocam ama artık asosyallikten nefret etmeye başladım. Sosyalleşmek benim için çok önemli hâle geldi. Yeni insanlarla tanışmakta keyif verici birşey. Sosyal birisiyim ama sevgili yok dert çok

Obsesif kompulsif bozukluk diyecektim ama farklıymış.
Kafanı başka şeylerle meşgul edebilirsin, samimi ortamda yapıldıysa çok da düşünmemen gerek ama ben de samimi ortamlarda ya arkadaşımı kıracak bir şey söylediysem diyorum.

Zaten OKB oluyor bu, ne farklı?

Obsesif kompulsif bozukluk diyecektim ama farklıymış.
Kafanı başka şeylerle meşgul edebilirsin, samimi ortamda yapıldıysa çok da düşünmemen gerek ama ben de samimi ortamlarda ya arkadaşımı kıracak bir şey söylediysem diyorum.

OKB oluyor kanka.

Ben önceden asosyaldim hocam ama artık asosyallikten nefret etmeye başladım. Sosyalleşmek benim için çok önemli hâle geldi. Yeni insanlarla tanışmakta keyif verici bir şey. Sosyal birisiyim ama sevgili yok dert çok.

Bende dışarı çıksam sosyalleşirim direk sohbete dalabiliyorum ancak o konuşmalardan sonra keşke şöyle böyle deseydim dedikten sonra iş orada kopuyor benim gibi değilsen tabii.

OKB'min tetiklendği dönemde saçlarımda dökülmeye başlamıştı, hemen kurtulmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı