Hamzz
Hectopat
Daha fazla
Göz ardı listeme hoş geldiniz.veletlik normal.
Göz ardı listeme hoş geldiniz.veletlik normal.
Vesveseleri bırak, düşüncelerin senin eserin değil. Takma.Gerçekten psikopatmışım gibi hissediyorum. Okulda, sokakta, evde veya başka yerlerde kim olursa olsun onları nasıl öldürebileceğim diye düşünüyorum. Mesela bugün bir akrabam (hiç tanimiyorum) kamyon çarpmasıyla vefat etti. "Vay salak nasıl dikkat etmedi" dedim içimden. Psikopat mı oluyorum?
Yapma kardeşim ben senin gönderilerini görmeden yaşayamam, lütfen bana bu kötülüğü yapma.Göz ardı listeme hoş geldiniz.![]()
"Ruh ve sinir hastası kimse." Ruh hastası mıyım bilmiyorum fakat sinir hastası olduğuma eminim.Psikopatlığın tanımını araştırın.
Her şeyi de Türkiye'ye yıkmayın bence.E kardeşim Türkiye'de yaşıyorsun, olur o kadar.
Aaa, aynı ben."Vay salak nasıl dikkat etmedi" dedim içimden.
Bu da vereceğim cevap.Bir psikopat “acaba ben psikopat mıyım” diye kendine sorma ihtiyacı dahi hissetmez, kişilik bozukluğudur çünkü psikopatlık. Buna en fazla duygusuzluk denebilir.
Gerçekten psikopatmışım gibi hissediyorum. Okulda, sokakta, evde veya başka yerlerde kim olursa olsun onları nasıl öldürebileceğim diye düşünüyorum. Mesela bugün bir akrabam (hiç tanimiyorum) kamyon çarpmasıyla vefat etti. "Vay salak nasıl dikkat etmedi" dedim içimden. Psikopat mı oluyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.