Psikopat mı oluyorum?

Bak mesela benim kan, vahşet, hani bgv üçlüsü varya; blood gore violence, neden SE hoşuma gidiyor rahatlıyorum. Ama benim dediğim öfkeyi kusma vs. ise, seninki öyle olma isteği, neden mi? Bir ergensen ki, arkadaşların arasında psikopat olursan.
Liseli ergen kızların "ağy çoğk havalığ" diyeceği tiplerden olacağını düşünebilirsin. Ara sıra milletin aklına gelir garip şeyler. Çok garip şeyler, bu da onlardan biri.

Hangi deli, deli olduğunu düşünür? Ergenlik hastalığına yakalanmışsınız, saçma ve kötü olan her şeyi havalı buluyorsunuz. Tabii ki de bunu reddedip gerçekten ciddi cevaplar bekleyeceksiniz. Madem psikopat olduğunu düşünüyorsun, git psikoloğa. Bunu havalı bulduğunuz ve herkese anlatmak istediğiniz buradan belli işte. Evet söylemediğini biliyorum ve söylemene gerek yok.

Bir insan gerçekten psikopat ise nasıl bunun farkında olabilir ki bu şizofreni ile benzer kişi hasta olduğunun farkına varmaz kabullenmez bile.

böyle duygu karmaşalarında yaş bir erken evet ama tek etken değil, eğer aşamadığınız ve sürekli kafanızda dolaşan bir durumsa bu profesyonel destek almanızı öneririm

Hocam ben başkalarını etkilemek için bir şeyler yapmaya çalışacak tiplerden değilim.

Hocam siz halinize şükredin. Bende bu aralar sapıklaştım. Herkesi çıplak hayal edip ilişkiye girdiğimi düşünüyorum. Umarım sadece ergenliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…