"Ruh ve sinir hastası kimse." Ruh hastası mıyım bilmiyorum fakat sinir hastası olduğuma eminim.
Dostum senin ne kadar emin olduğun önemli değil. Tanı var mı? Ayrıca biraz daha araştır. Genel olarak yanlış bilgiler var.
"Ruh ve sinir hastası kimse." Ruh hastası mıyım bilmiyorum fakat sinir hastası olduğuma eminim.
Gerçekten psikopatmışım gibi hissediyorum. Okulda, sokakta, evde veya başka yerlerde kim olursa olsun onları nasıl öldürebileceğim diye düşünüyorum. Mesela bugün bir akrabam (hiç tanimiyorum) kamyon çarpmasıyla vefat etti. "vay salak nasıl dikkat etmedi" dedim içimden. Psikopat mı oluyorum?
Hocam ben başkalarını etkilemek için bir şeyler yapmaya çalışacak tiplerden değilim.Bak mesela benim kan, vahşet, hani bgv üçlüsü varya; blood gore violence, neden SE hoşuma gidiyor rahatlıyorum. Ama benim dediğim öfkeyi kusma vs. ise, seninki öyle olma isteği, neden mi? Bir ergensen ki, arkadaşların arasında psikopat olursan.
Liseli ergen kızların "ağy çoğk havalığ" diyeceği tiplerden olacağını düşünebilirsin. Ara sıra milletin aklına gelir garip şeyler. Çok garip şeyler, bu da onlardan biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.