PSmart2019 vs Mi Note8

Bulgurpilavı

Decapat
Yer
İstanbul
Yeni bir telefon almak istiyorum. 4 yıldır G3 Mini kullanıyorum. Benim için büyük bir basamak atlamak gibi olacak. Bütçem 1550 TL. Bu 2 cihazı önerdiler. Huawei PSmart 2019 ve Mi Note 8. Hangisini tavsiye edersiniz. Kara Cuma indirim konusunu okudum ama orada sırf PC parçası muhabbeti dönüyor. Aradiğim belirgin özellik yok. Telefonda oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Arayüzü donmasın ve çoklu uygulama açsın yeter. Bu iki cihazdan hangisi alınmalı? Bu bütçeye daha iyi bir cihaz alınabilir mi?

Açıkcası ben note 7 kullanıyorum aşırı akıcı ve kamera konuşunda ise çok iyi iş çıkarıyor.
Hem RAM hemde işlemci olarak daha üstün , 4k video çekebiliyor. Benim önerim mi note 8 yönünde . Video kanadında 1080p 120 FPS videolar alabiliyor aşırı keyifli ve güzel bir his açıkcası.

Huawei P Smart 3 artık eskiyen bir model kesinlikle Xiaomi Redmi Note 8 alınmalı.

Mi Note 8 daha iyi bir cihaz.
Özellikle kamera ve pil ömrü konusunda daha iyi.
Güncelleme olarak da 4 yıl arayüz güncellemesi alacak. Huawei, 2 yıl verecekken.
Bence Mi Note 8 daha iyi bir karar olur.

Normalde 1700-1900TL olan telefon cuma indirimiyle 1300TL olmuş. İşlemci olarak iki cihazdan da iyi. Stok bitmeden alabilirsen tavsiye ederim.
Ekrandan parmak izi istersen bu da iyi cihazdır.

Normalde 1700-1900TL olan telefon cuma indirimiyle 1300TL olmuş. İşlemci olarak iki cihazdan da iyi. Stok bitmeden alabilirsen tavsiye ederim.
Ekrandan parmak izi istersen bu da iyi cihazdır.
Meizu markasını hiç duymadım o yüzden pek düşünmüyorum. Mi A3 Mi note 8 den daha mi iyi? 2'sinden hangisi tercih edilmeli ? Salı günü sipariş vereceğim hangisi daha iyi ise.

Meizu markasını hiç duymadım o yüzden pek düşünmüyorum. Mi A3 Mi note 8 den daha mi iyi? 2'sinden hangisi tercih edilmeli ? Salı günü sipariş vereceğim hangisi daha iyi ise.
Çoğu özelliği aynı. Mİ A3 modeli saf android Note 8 modeli ise Xiaomi kendi arayüzü ile geliyor. Fark olarak A3 modelinde ekrandan parmak izi ve Amoled ekran var.

Çoğu özelliği aynı. Mİ A3 modeli saf android Note 8 modeli ise Xiaomi kendi arayüzü ile geliyor. Fark olarak A3 modelinde ekrandan parmak izi ve Amoled ekran var.
Siz söyledikten sonra birkaç videosunu izledim çözünürlük için kötü demişler bu iki cihaz arasında note8 tercih edersem çok birşey kaybedermiyim?

Siz söyledikten sonra birkaç videosunu izledim çözünürlük için kötü demişler bu iki cihaz arasında note8 tercih edersem çok birşey kaybedermiyim?
Çözünürlüğü daha kötü ama ekran kalitesi çok daha iyi. Note 8 tercih ederseniz çok bir şey kaybetmezsiniz o da alınabilir tabi tercih sizin.

Cevap yazan herkese teşekkürler. Anladığım kadari ile Note 8 PSmarttan daha iyi. Bu bütçede başka alternatif önerende yok tercihimi Mi Note 8 Modelinden yana kullanacağım. Salı günü sipariş vereceğim bir aksilik olmazsa, tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı