PSN doğrulama kodu gelmiyor

Arkadaşlar yarım saatlik bir beklemeden sonra PlayStation Türkiye telefon numarasına ulaştım. Bir haftaya kadar bu sorunun çözülmeyeceğini söyledi. Bende telefon korumasını kapattım. Haftaya tekrar aktif edebilirsiniz dedi.
 
Arkadaşlar müşteri hizmetleriyle konuştum sistemsel bir sorun varmış adam bana pazartesi veya çarşamba düzelir dedi düzeltmeye çalışıyolarmış müşteri hizmetlerini ararsanız 2aşamalı kimlik doğrulamasını kaldırıyorlar sorunu çözüyorlar.
Hocam ben hesabıma giremiyorum doğrulama istiyor, ben ne yapacağım?

Müşteri hizmetlerini ara senden e postanı ve harcama yaptığın kartın son 4 hanesi ve ilk 4 hanesini istıyorlar eğer bunları karşılarsan 2aşamalı kimlik doğrulamasını kaldırıyorlar sistemsel bir sıkıntı varmış pazartesi veya çarşamba düzelirmiş bunun hakkında çalışıyolarmış.
 
Hocam benim anlamadığım nokta şu,ben ps sıfırlıyorum şu an sıfırlanıyor,sıfırlandıktan sonra maili başkasının üzerine geçiricem,bu aşamada bu kod muhabbeti bana sorun yaratır mı ?
 
Hocam benim anlamadığım nokta şu, ben PS sıfırlıyorum şu an sıfırlanıyor, sıfırlandıktan sonra maili başkasının üzerine geçiricem, bu aşamada bu kod muhabbeti bana sorun yaratır mı?

Hocam o kod şifreni unutduysan veya hesaba gireceğin zaman işine yarar eğer 2 aşamalı kimlik doğrulamasını açtıysan tabii e posta değişimlerinde üstüne geçiriceğin e postayı hatası yaz yeter.
 
Hocam cihazı sıfırladım, hesabıma giremiyorum, kullanamıyorum yani cihazı şu an :D

Kod istiyorsa müşteri hizmetlerini aramaktan başka çare yok bende e postamı bir de harcama yaptığım kartın son 4 ve ilk 4 rakamını istediler bunları karşılayabilirsen 2 aşamalı kimlik doğrulamasını kaldırırlar.
 

Geri
Yukarı