PSN hesabım banlanır mı?

kurabiyeed

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bundan 1 buçuk yıl önce hesap almıştım ve hesabı aldıktan 1 ay sonrada hesabın şifresi değiştirilmişti neyse oyunları bitirdiğim için sorun yoktu ama şimdi PS5 alacağım ve PS5'e PS4'de tanımladığım hesabı gireceğim ban yeme riski var mı olayın üstünden 1.5 sene geçti şimdi o oturumu PS4'den silerken hatırladım ve acaba diyecdüşündüm sonuçta PS5'e az para vermeyeceğim.

Alan kişi kural dışı bir şey yapmışsa, denemeye değmez.
Telefondan PS uygulamasına bakın.

Hesabın sahibi ne halt yedi bilmiyorum ama 1.5 yıldır ban yemedim o oturumu da PS4'den daha bugün sildim.
Hesabın sahibi ne halt yedi bilmiyorum ama 1.5 yıldır ban yemedim o oturumu da PS4'den daha bugün sildim.

Bişi olur mu sence? Yoksa PS5'i alırken başka hesap mı oluşturayım?
D.

Telefonunuzdan PS uygulamasında girin oradan bakın hesaba. Belki hesabı alan şahıs rapor yemiştir.

Yanlış anlaşıma olmasın hesabı ben satın aldım satın aldığım hesap gitti 1 yıl önce olay bu şimdi o hesap gittiği için bakamam ama kendi hesabımdan yapmam gereken bir şey varsa yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı