PSN iade edilen oyun ücretini geri aldı

İade ettikten sonra 48 saat dönüş yapılmadı bende indireyim o zaman dedim ne yapabilirdim ? İndirimler bitecek

Tamam iade edemiyoruz peki neden oyunun parası onlarda anlamadığım bu
Anladığım kadarıyla siz iade ettikten sonra yani iadeniz kabul edildikten sonra gidip oyunu indirmişsiniz. İade ettiğiniz oyunu indirdiğiniz için sistemde karışıklık olmuş olabilir. Adamlardan bir geri dönüş gelsin hele o zaman konuşun. Ne bu hemen dolandırıcı deme isteği.

Politikada indirmeyeceksin deniliyor tamam ben indirdim o zaman oyunumun açık olması gerekiyor kilitli değil zaten açık olsa lafım yok giriş yapamıyorum 150TL oyuna neden 300 vereyim.

Çünkü iadeyi başlatmışsın.

Dünden beri heryere sordum cevap gelmedi aşırı sinirliyim keşke süreç hızlı ilerlese

Ufak bir sorun çıkıyor ve siz koskoca şirketi bir anda dolandırıcı yapıyorsunuz. İade politikasını da okumadığınız belli. Adamlar o yazıları scroll scroll scroll okudum, kabul ediyorum yapınız diye koymamıştır herhalde

Dünden beri heryere sordum cevap gelmedi aşırı sinirliyim keşke süreç hızlı ilerlese
Eğer ulaşabiliyorsanız canlı destekle veya Sony Playstation Türkiye değil direkt Sony Playstation ile iletişim kurmayı da deneyebilirsiniz.

Onun dışında beklemekten başka çareniz yok şu anlık. @barissyaa

Sistemini ayarlardan ana hesap olarak tanımlattın mı? Bazen ana hesap olmadığı zaman kilitli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…