PSN kardeşliğinde 3. kişi nasıl oyun oynar?

ygthn01

Hectopat
Daha fazla  
Biz 3 kişiyiz. 2 kişi PSN kardeşliği yaptı 3. kişi herhangi birinin hesabından giriş yaparsa mesela o iki kişiden biri oynamıyor, o ara onun hesabına ben girsem ben oynayabilir miyim oyunları?

Aynı anda 3 kişi her oyuna ulaşamıyor maalesef. Şöyle yapmalısınız:

A kişisi: B’nin hesabı ana hesap, A ve C yan hesap. A hesabına girip A+B’nin, C hesabına girip B+C’nin oyunlarını oynayabilir.

B kişisi: C’nin hesabı ana hesap, A ve B yan hesap. B hesabına girip B+C’nin, A hesabına girip A+C’nin oyunlarını oynayabilir.

C kişisi: A’nın hesabı ana hesap, B ve C Yan hesap. C hesabına girip A+C’nin, B hesabına girip A+B’nin oyunlarını oynayabilir.

Aranızda iletişim kurup kimin ne zaman hangi hesapta olacağını ayarlamanız lazım. Uğraştırıcı.

ben b kişisiyim mesela a nın oyunalrını oynamam için c nin hesabından girmem gerekiyor değil mi
ayrıca tek a kişisindeki oyunları oynıycaz

ben b kişisiyim mesela a nın oyunalrını oynamam için c nin hesabından girmem gerekiyor değil mi
ayrıca tek a kişisindeki oyunları oynıycaz
Tek hesaptaki oyunları aynı anda 3 kişi oynayamaz maalesef. Aynı hesaba sadece 2 kişi erişebiliyor aynı anda.

Benim attığım senaryoda B kişisi, kendi cihazından A’nın oyunlarını oynamak için A’nın hesabına girmek durumunda.

teşekkür ederim
peki sadece 2 kişi olarak düşünürsek ben 3. bir cihazdan herhangi birinin hesabına girsem oynıyabilir miyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı