Çözüldü PSP Boş Ekranda Kalma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba. PSP'yi açınca yeşil ışık yanıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Ekran açılıyor ama menu ekrana gelmiyor. Ara sıra yine böyle yapıyordu ama bir kaç kere açmaya çalıştıktan açılıyordu. Şimdi takıldı kaldı açamıyorum bir türlü.
Model:2006
Sürüm: 6.61 Infinity
---
Sorun Yazıcıoğlu'nda Pandora Battery ile çözüldü.

Büyük ihtimal anakartında problem var. Topraklama olmayan yerde prize takma ve PSP'ye takılan oyunlarda Memory Card olmadığından ilerlemeyi kaybetmemek için oyun içindeyken cihazı kapatıp oyun oynamak istenilen zaman ise cihazı direkt açıp oyuna kaldığın yerden devam etmek bu problemi oluşturacak sorunlar arasında.

Internette sorunu araştırdım. Galiba brick olmus. Çözülmesi içinde "Pandora Battery" lazımmış. Önceden böyleyken çözmenin sebebide soft brick olmasıydı galiba.

Pandora, servis bataryasi olarak geçiyormuş. Bulunmasıda neredeyse imkansiz, hiç bir yerde satılmıyor. Eğer anakart yanmadisya bu bataryayla sorunu cozebilecegimi düşünüyorum. Bir kaç tane evde bu bataryadan yapma videosu var ama bu işlem devreyi açıp yapıldığı için bu riski almak istemiyorum.

Internette sorunu araştırdım. Galiba brick olmus. Çözülmesi içinde "Pandora Battery" lazımmış. Önceden böyleyken çözmenin sebebide soft brick olmasıydı galiba.

Pandora, servis bataryasi olarak geçiyormuş. Bulunmasıda neredeyse imkansiz, hiç bir yerde satılmıyor. Eğer anakart yanmadisya bu bataryayla sorunu cozebilecegimi düşünüyorum. Bir kaç tane evde bu bataryadan yapma videosu var ama bu işlem devreyi açıp yapıldığı için bu riski almak istemiyorum.
Bu sorun için cihazın anakartını dikkatlice sökün tekrar takın bir denememde böyle düzeltmiştim.

Selam ben birkaç gün önce psp mi buldum sapasağlamdı ama kartı yoktu kart aldım taktım ve oyunun nasıl yüklendiğine dair videolar gördüm kırma işlemi gerekiyormuş bende sonra yapmaya başladım 2. 3. adımında cihaz kapandı ve şuan sadece açma tuşuna bastığımda güç ışığı yanıp bir süre sonra sönüyor, başka hiçbir tepki yok ne videolar gezdim hepsini denedim ama çözümü bulamadım burdaki gibi bataryasını mı değiştirmem gerekli benimde, fakat ben bu kırma işlemi yapana kadar psp de hiçbir sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı