PSP street E1004 nasıl kırılır?

yavuzselim25

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: RTX4060 TI
İŞLEMCİ: i7 11th
16x2 32GB ram
850watt güç kaynağı
vs vs
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, yeni bir PSP street E1004 modeli alacağım. PSP'yi nasıl kırıp oyunlar yukleyebilirim? Bir de kırdıktan sonra tekrar orijinal haline getirebilir miyim? (Sadece merak ettiğim için soruyorum.)

Bu konuya bakabilirsiniz.

Bu konuya bakabilirsiniz.

Bu makale benim işime pek yaramıyor maalesef ama yine de teşekkür ederim.

Infinity 2.0 üstte paylaşılan CFWnin en güncel versiyonu. Uninstall edilebiliyor.

Infinity 2.0 üstte paylaşılan CFW'nin en güncel versiyonu. Uninstall edilebiliyor.

Yani ben kırıp ISO oyunlarımı oynayabilirim ve istediğim zamana fabrika ayarlarına dönebilirim doğru anladım değil mi?

Yani ben kırıp ISO oyunlarımı oynayabilirim ve istediğim zamana fabrika ayarlarına dönebilirim doğru anladım değil mi?
Fabrika ayarlarina donmenin herhangi bir faydasi yok zira kalici CFW orijinal fonksiyonlarin hicbirini bozmuyor. Ama bricklemekten cekiniyorsaniz, illa gecici olsun diyorsaniz Infinity kullanmayin sadece sizdeki versiyona uygun Pro CFW indirip kullanin o sekilde zaten gecici oluyor. Bu kalici yontem cikmadan once yeni nesil PSPlerde hep gecici CFW kullaniyorduk. Geciciden kastim da her reboottan sonra CFWyi bir daha calistirmak gerekiyor. Uykuya alip uyandirinca CFW bozulmuyor. İnternette Pro CFW rehberleri mevcut takip ederek yapabilirsiniz.

Fabrika ayarlarina donmenin herhangi bir faydasi yok zira kalici CFW orijinal fonksiyonlarin hicbirini bozmuyor. Ama bricklemekten cekiniyorsaniz, illa gecici olsun diyorsaniz Infinity kullanmayin sadece sizdeki versiyona uygun Pro CFW indirip kullanin o sekilde zaten gecici oluyor. Bu kalici yontem cikmadan once yeni nesil PSP'lerde hep gecici CFW kullaniyorduk. Geciciden kastim da her reboottan sonra CFW'yi bir daha calistirmak gerekiyor. Uykuya alip uyandirinca CFW bozulmuyor. İnternette Pro CFW rehberleri mevcut takip ederek yapabilirsiniz.

Anladım çok teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı