[PSP] Türkçe Yama - Ducati Challenge

Nasıl olmuş sizce?

• Beğenmedim.

Oy: 1 4,8%
  • Eh işte...

Oy: 2 9,5%
  • Bırak bu işleri.

Oy: 1 4,8%
  • Türkiye'nin gururu!

Oy: 17 81,0%

• Oy verenlerin toplamı
    21
ISO klasörüne.
Teşekkür etmeme izin verin sizin sayenizde PSP minis oyunlarını keşfettim. Velocity'i daha önceden indirmiştim ama ayrı olarak birsürü android oyunun Minis adı altında portlandığını bilmiyordum. Jetpack Joyride falan portlamış insanlar ve mükemmel çalışıyor. Nova Legacy adındaki FPS oyunu bile varmış yahu kendi kendime daha ne kadar şey keşfedeceğim şu konsolda diyorum. Pokemon Fire Red oyununun GBA versiyonunun Türkçe yamalısını buldum. İnanılmaz değil mi.

Teşekkür etmeme izin verin sizin sayenizde PSP minis oyunlarını keşfettim. Velocity'i daha önceden indirmiştim ama ayrı olarak birsürü android oyunun Minis adı altında portlandığını bilmiyordum. Jetpack Joyride falan portlamış insanlar ve mükemmel çalışıyor. Nova Legacy adındaki FPS oyunu bile varmış yahu kendi kendime daha ne kadar şey keşfedeceğim şu konsolda diyorum. Pokemon Fire Red oyununun GBA versiyonunun Türkçe yamalısını buldum. İnanılmaz değil mi.
Evet PSP güzel cihazdır. PS1 oyunlarını oynamanızı da tavsiye ederim.

PS1 oyunlarına girişeli çok oluyor. Özellikle Crash serisini oynamaya başladım ve save sorunu olmasa bitirebilirim.

Hocam hâla yama işleri ile uğraşıyorsanız psp r∞m için Türkçe yama yapabilir misiniz hem bu oyun için dünyadaki ilk yamayı yapmış olursunuz.

Merhaba. PlayStation alemine uzun bir süre sonra giriş yapan birisi olarak, oyunları tamamen anlamak için yama yapmaya karar verdim. Elimden geldiğince ve Google Çeviri'nin yardımıyla kısa bir oyunla başladım bu serüvene. Oyunun boyutu 60 MB ama 1-2 hafta uğraştım. :D Umarım beğenirsiniz. Dil dosyasına ulaşabildiğim kadarıyla sevdiğim ve istenen oyunlara yama yapmaya çalışırım. İnternette PSP oyunları üzerinde Türkçe Yama yapılmış maksimum 3-4 oyun var. GTA oyunlarına yapılanı buldum, onda da Türkçe karakter kullanıldığı için oyunda yabancı bir harf olarak gözükme sorunuyla karşılaştım. Düzeltmeye çalışıyorum şu an bakalım, bitince paylaşırım.

İndirme linki (Google Drive): Ducati Challange TR YAMA - by Anil26.cso
Bir hata, çeviri hatasıyla karşılaşırsanız yorumlarda belirtin. Oyuna ilk kez girdiyseniz eğer ayarlardan oyunu Türkçe yapın.

Google Drive sıkıntı çıkarırsa başka bir platforma da yüklerim. Belirtmeniz yeterli. İyi Sosyaller.

Çoğu makine çevirisi yapıp üstüne birkaç oynama yapıyorlar. Bence İngilizceniz varsa (C1-2) yapmanız çok da uzun sürmez bir PSP oyunu için. Yine de ellerinize sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı