PSU 14 günlük iade sürecinden yararlanılır mı?

@zeki1981 Malın zarar görmemiş olması gerek. Siz yanlış yönlendiriyorsunuz asıl. Sizin kafanızla ürünlerin %95'ten fazlası iade edilemez olur o halde. Yanlış yönlendiriyorsunuz diyorsun bir de ya. 🤣

@Madarasan Eğer iade edemeyeceğinizden korkuyorsanız alışverişi Amazon üzerinden yapmaya çalışın. Ürün daha pahalı olsa bile Amazon'dan alın ve deneyin. Beğenirseniz iade eder ve daha uygun bir firmadan tekrar alırsınız. Amazon 1-2 aya kadar çok esnek iade konusunda. O konuda rahat olabilirsiniz yani.
Amazonda 300 lira kadar daha pahalı ve satıcı amazon değil bu fark eder mi ?

@TheKill internet alışverişi ve 14 gün cayma hakkı. Sizin tercihiniz.

Evet ama bizim millet bunu sırf suistimal için kullanıyor. Medeniyet görmemişler gibi alıyor sonra yüzlerce firma zararda yapmayın abi anlarım mesela Mac denersin beğenmezsin ama PSU ne? Bir düşün her şey belli zaten W hesabı bile yaparız. Markalar belli FSP, Corsair gibi al geç bitti.
Amazonda 300 lira kadar daha pahalı ve satıcı amazon değil bu fark eder mi ?
Çok eder asla alma amazon satıcısı olmayan ürünü.

Evet ama bizim millet bunu sırf suistimal için kullanıyor. Medeniyet görmemişler gibi alıyor sonra yüzlerce firma zararda yapmayın abi anlarım mesela Mac denersin beğenmezsin ama PSU ne? Bir düşün her şey belli zaten W hesabı bile yaparız. Markalar belli FSP, Corsair gibi al geç bitti.

Çok eder asla alma Amazon satıcısı olmayan ürünü.

PSU olmuş 2.500 TL böyle bir saçma yorum görmedim ucuz şeyler almıyoruz sonuçta.

• Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.
  • Cayma hakkının bazı istisnaları vardır. Örneğin, çabuk bozulabilen ve son kullanma tarihi geçebilecek mallar ya da tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kullanılamamaktadır.
Madde iki esnetilebilir.

• Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.
  • Cayma hakkının bazı istisnaları vardır. Örneğin, çabuk bozulabilen ve son kullanma tarihi geçebilecek mallar ya da tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kullanılamamaktadır.
Madde iki esnetilebilir.
Her şey fazla esnek madde dediğin net olur biraz. Bu tüketici haklarına sağlam bir düzenleme şart.

Hocam kaç W alacaksın ki? Bir de sistem belli gerekli güç belli sen ne istediğini biliyor musun peki? Yani alıp neyini deneyeceksin hala anlamadım?
Tamamen sessiz bir pc build yapıyorum Dark power 11 850w modelini alıp yük altında gerçekten sessiz mi denemek istiyorum olay tamamen bu.

Her şey fazla esnek madde dediğin net olur biraz. Bu tüketici haklarına sağlam bir düzenleme şart.
Yeteneğin varsa buyur ekle. Sağlam düzenleme şartmış.
“ALIŞVERİŞ SONRASI CAYMA HAKKI”
Aynen dediğim gibi yazmışlar ben bu PSU elektirik çekişini beğenmedim dersen aynen geri sana gönderirler. Bir kere o açılmış ürüne maddi olarak büyük zarar vereceksin. Bir daha satılamayacak. Firmaya böyle yaparsa dediğim gibi herkes alır 2 hafta takılır iade eder. Her şeyin bir usulü var.
Tamamen sessiz bir pc build yapıyorum Dark power 11 850w modelini alıp yük altında gerçekten sessiz mi denemek istiyorum olay tamamen bu.
Youtube vb. Platformlar büyük nimet yararlan derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı