PSU bozulmuş olabilir mi?

PC'nin kendini resetlemesi yeterli güç sağlayamayınca olur genellikle.
Yani ben de size katılıyorum.
(PC Hocası düşük watt PSU denemesi videosu çekmişti NeOlur serisinde ondan biliyorum)

Yüzde 90, psu nun çıkış kondansatörleri yük altında gerekli voltajı depolayamıyor, teknik bilginiz varsa çıkış kondansatörleri yenileriyle değiştirirseniz sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Aslında konusu açılmış iken ek bir soru sormak istiyorum. RX 5700 XT ve RX 580 ekran kartlarını çalıştıracak şöyle fp ama kaliteli mining için PSU da arıyorum. Kendi kasamda 1060 takacağım bu PSU iş görcek seviyede ama açık rig için bu iki kartı kullanacağım. Var mı önerebileceğiniz PSU.

Aslında konusu açılmış iken ek bir soru sormak istiyorum. RX 5700 XT ve RX 580 ekran kartlarını çalıştıracak şöyle fp ama kaliteli mining için PSU da arıyorum. Kendi kasamda 1060 takacağım bu PSU iş görcek seviyede ama açık rig için bu iki kartı kullanacağım. Var mı önerebileceğiniz PSU.

Yeni konu açman daha uygun olabilir bunun için, asıl konu bu değil çünkü.

Tamamdır teşekkür ederim herkese yardımları için. Bende emin olamamıştım şimdi elimdeki PSU hakkında emin oldum.

500-750 TL.

Alabiliyorsan bunu al.

E yok artıık onu nasıl yapsın.

Çok zor değil doğru kondansatörü bulduğumda lehimle yeni kondansatör takılabilir. Elektronik işi yaptım elim lehim tutar ama hangi kondansatör olduğunu bulmam biraz zor benim için.

Arkadaşlar sorunun çözümünü belirteyim çok uzun zaman geçmiş ama.

İşlemcinin stok fanı yetersiz kalıyormuş kule tipi soğutucu taktığımda hiçbir sorun olmamaya başladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00