Aslında konusu açılmış iken ek bir soru sormak istiyorum. RX 5700 XT ve RX 580 ekran kartlarını çalıştıracak şöyle fp ama kaliteli mining için PSU da arıyorum. Kendi kasamda 1060 takacağım bu PSU iş görcek seviyede ama açık rig için bu iki kartı kullanacağım. Var mı önerebileceğiniz PSU.
Bütçe?Aslında konusu açılmış iken ek bir soru sormak istiyorum. RX 5700 XT ve RX 580 ekran kartlarını çalıştıracak şöyle fp ama kaliteli mining için PSU da arıyorum. Kendi kasamda 1060 takacağım bu PSU iş görcek seviyede ama açık rig için bu iki kartı kullanacağım. Var mı önerebileceğiniz PSU.
500-750 tlBütçe?
Tamamdır teşekkür ederim herkese yardımları için. Bende emin olamamıştım şimdi elimdeki PSU hakkında emin oldum.
500-750 TL.
E yok artıık onu nasıl yapsınYüzde 90, psu nun çıkış kondansatörleri yük altında gerekli voltajı depolayamıyor, teknik bilginiz varsa çıkış kondansatörleri yenileriyle değiştirirseniz sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.
E yok artıık onu nasıl yapsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.