PSU cızırtı ve ark sesi

murat kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
technopatta yardımcı yönetmen
Hepsiburada'dan daha önce Akasa PSU almıştım cızırtı sesi vardı.
Bir de iki elektrik kablosunu birbirine değdirirsiniz ya, öyle ses geliyor. PSU kablo takılan yerden geliyor, eminim, yük altında ses yok.
Çok şarşırtıcı bir şekilde gece bunu yapıyordu.
Ben de garanti yolladım para iade talep aldım.
Bu sefer Highpower 850 gold aldım. Galiba yine aynı sorun var, kesin değil yalnız duydum gibi.
Sebebi nedir sizce? Bir de PSU açtım etiketini kullandım, iade edebilir miyim? Eğer edebiliyorsam hiç uğraşmak istemiyorum. Bilgisayar toplamayacağım bu sefer de aynısı olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz PSU'dan ucuz PSU'ya geçmişsiniz. Bu tür problemlere rastlanabilir fakat kesin olarak PSU kaynaklı diyemeyiz. Farklı bir evde denemenizi öneririm. Elektrik tesisatı ile ilgili olabilir, topraklama tesisatı ile ilgili olabilir. Net olarak emin olduğunuzda değişim veya iade işlemlerini yaparsınız.

560 TL verdim az mi ? Sanki iade işlemi başlattım yarın gönderecem doğru topladığım günden beri kullamadım uygun fiyata toplamam 3 ayı buldu topladıktan hep sıkıntı yaşadım PSU bozuk olduğu halde kullandım en son gönderdim garantiye 1 ay sonra değişim dendi bende istemedim para talep edip aldım yenisi alayım dedim başladım efsane cumayı beklemeye oda hayal kırıklığı oldu yenide aldım bi tane 560 TL veriyem kurtulayım dedim gene olanlar oldu yani topladığım günden bu yani hayrını görmedim hep borc yaptım şimdi ise onları daha bitirmedim adalet bunun neresinde uğraşmaktan yoruldum önerin PSU yeter artık hepsiburada allah belanı versin

Ürünü iade ettim hepsiburada 2 gün para iadesi aldım benim favorim sitem başka ürün aldım thermalteke 500 80 Plus aldım
Corsair vs serisi alacaktım sıkıntılıymış bilmiyorum herkes thermalteke almış bu sefer içim rahat güveniyorum bu markayı umarım yine bişey olmaz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı