PSU coil whine sorun yaratır mı?

Zymann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç aydır böyle bir sorunla karşı karşıyayım. İlk başlarda ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüp diğer bilgisayarda denedim fakat böyle bir sorun gözlemlemedim. Ama şu an videodaki sisteme hangi kartı takarsam takayım bu ses hep var. Ben de sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Videoya bakarsanız daha iyi anlayacaksınız. Üstelik sadece oyunlarda değil genel olarak masaüstü kullanımında dahi ufak cızırtılar geliyor, mouse oynatıyorum cızırtı geliyor o derece yani. Farklı bir PSU ile deneme şansım olmadı. Cw sesi genel olarak problem yaratmaz gözüyle bakılıyor fakat böyle bir ses normal mi, problem yaratır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah aşkıma buna nasıl katlanıyorsun? Benimki böyle yapsa çöpe atarım o bilgisayarı.

Anakart yada PSU dan geliyor olabilir ses.

PSU'da bu kadar coil whine normal değil, benim az bir ses duyabilmem için tam yükte kulağımı PSU'nun yanına dayamam gerekiyor.

Garantisi devam ediyorsa video ile birlikte garantiye mail atın, garantiye yollamayı deneyin.

Ek olarak evde başka prizlere takılınca seste fark oluşuyor mu diye bakabilirsiniz.

PSU'da bu kadar coil whine normal değil, benim az bir ses duyabilmem için tam yükte kulağımı PSU'nun yanına dayamam gerekiyor.

Garantisi devam ediyorsa video ile birlikte garantiye mail atın, garantiye yollamayı deneyin.

Ek olarak evde başka prizlere takılınca seste fark oluşuyor mu diye bakabilirsiniz.

Farklı prizlerde de aynı ses devam ediyor. PSU'nun diğer parçalara zarar vermesinden korkuyorum zaten bu ses hiç hayra alamet durmuyor çünkü yük altında bildiğiniz ağlıyor

Cw sesini ilk defa bu kadar yüksek duyuyorum. Pek hayra alamet gibi durmuyor. PSU modeli ve sistem özelliklerini yazar mısın?

PSU modeli Enermax CyberBron II 600W modeli daha önce böyle bir şey yaşan görmedim hiçbir formda da denk gelmedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı