Bende bu PSU var.Hem de nasıl yapmaz Rampage PSU Tofaş motoru gibi ötüyordu benim sonradan değiştirdim tabii.
Bende bunun Hyper 650 80+ modeli bulunuyor, bende de CW var.Bende bu PSU var.
Kartım 6700 XT 12 GB![]()
FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…www.gaming.gen.tr
O zaman bunun tek çözümü kartın değişimi ya da tamir görmesi gibi bir şey.Bende bunun Hyper 650 80+ modeli bulunuyor, bende de CW var.
Tamir edilemez titreşimden kaynaklı doğal bir şey.O zaman bunun tek çözümü kartın değişimi ya da tamir görmesi gibi bir şey.
O zaman değişim isteyeyim reddedileceğini sanmıyorum.Tamir edilemez titreşimden kaynaklı doğal bir şey.
CW, için sorunsuz denilip geri yollanacaktır büyük ihtimal ama deneyin isterseniz.O zaman değişim isteyeyim reddedileceğini sanmıyorum.
Ben de yeni PSU aldım oyunlarda kulaklıktan cızırtı geliyorPSU Coil Whine yapar. Sizin durumunuz da PSU kaynaklı görünüyor. Bazı modellerde kronikleşirken bazıları da fabrika hatalı bu durumda olabiliyor. Talihsizlik biraz. Bütçeniz yetiyorsa iadesi mümkün konumda yenisini alıp değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.