PSU değişimi sonrası mavi ekran

barox21

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese. Daha önce PSU kullanıyordum (550W +80), her şey normal çalışıyordu. Dün 2000 Watt +90 aldım ve birkaç saatte bir mavi ekran hatası almaya başladım. Acaba PSU mu sıkıntılı ya da başka başka bir durum mu var? Her şey eskisi gibi bu arada, tek değişen PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
psu 2000 wat fazla güç mü veriyor acaba dengesizce 550 wat ta bu sorun yoktu
PSU fazla güç veriyor diye bir şey yoktur tahminimce. Ekran kartı için olan güç kablosunu (6+2)'yi takmış olabilir misiniz acaba işlemci besleme kısmına?

Hayır 4+4 olacak işlemciye giren pin. Ekran kartı güç beslemesi 6+2 olur. Onu ekran kartına takacaksın.

İlk önce çok sevindim, dedim inşallah o hatayı yapmışım ama o değil. 4+4 olanı taktım anakarta zaten, ben olayın PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nedense 2 ekran kartı vardı, onlar takır takır çalışıyordu. 550 Watt'ta 10 10 gündür boşta kalan ekran kartını ekledim. Bir de PSU değişti 10 günde bu ekran kartının da arızalanması mümkün de değil zaten, iyi bir yerde konuldu. Bu PSU lanet CPU clock MHz bir yükseliyor bir düşüyor, ayarlar eskis gibiydi. Dengesiz bir güç var benim hissettiğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı