BlackGoldII
Hectopat
Bugün Cooler Master Extreme Power plus güç kaynağımı Evga 500W ile değiştirdim. Bilgisayarı yeniden açınca şöyle bir problemle karşılaştım. Hoparlörden veya kulaklıktan garip robotik sesler cızırtılar kimi zaman pat şeklinde patlama sesi gibi sesler geliyor fakat hiçbir video veya müziğin sesi gelmiyor. Hoparlörü telefona takıp denedim sorunu yok kulaklığı da aynı şekilde. Sesi kısınca gidiyor ve AC.97 ile HD Audio jaklarının ikisini de denedim hatta çıkartıp denedim yine de bu sesler mevcut. Aklıma en son anakart ses kartının veya jaklarının bozulmuş olma ihtimali geliyor ki altüstü bir güç kaynağı değiştirdim herhangi bir problem yaşamadım montajda. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar format attım ve high defination audio sürücüsü ile seste bir problem yok fakat mikrofon taktım az önce oyun için ses gene gitti kulaklıktan garip sesler gelmeye başladı. Donanım ve seste bilgisayarıma sorun giderme uygulayınca 0x8000FFFF hata kodlu bir ekran çıkıyor ve sorun giderme devam edemiyor diyor. DeviceCenterDiagnostic kimlikli bir hata beliriyor. Acaba donanımsal olarak bir problem mi var anakartta ?
Arkadaşlar format attım ve high defination audio sürücüsü ile seste bir problem yok fakat mikrofon taktım az önce oyun için ses gene gitti kulaklıktan garip sesler gelmeye başladı. Donanım ve seste bilgisayarıma sorun giderme uygulayınca 0x8000FFFF hata kodlu bir ekran çıkıyor ve sorun giderme devam edemiyor diyor. DeviceCenterDiagnostic kimlikli bir hata beliriyor. Acaba donanımsal olarak bir problem mi var anakartta ?