PSU Elektrik Sesi Sorunu

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, THERMALTAKE V200 600W kasamdaki PSU dan elektrik sesi geliyor ama bu ses yan tarafına bastırınca geçiyor.Sebebi ne olabilir? Nasıl çözerim?

Elektrik kaçağı olabilir forumda bunla alakalı bir konu vardı. Kasaya bastırdığınız yere elektrik kaleminin ucunu değdirin eğer elektrik varsa elektrik kaçağı olabilir

Bir yerlerine bastırmayın. Garantisi varsa direk sorunu belli eden bir video çekin. Aldığınız yere gönderin, bakılsın.
Garantiye göndermek istemiyorum çünkü psu kasa ile birlikte olduğu için kasayı da istiyecekler, sadece psu yu isteseler gönderirdim.Bunu kendim çözemez miyim?
Elektrik kaçağı olabilir forumda bunla alakalı bir konu vardı. Kasaya bastırdığınız yere elektrik kaleminin ucunu değdirin eğer elektrik varsa elektrik kaçağı olabilir
Denedim ama kontrol kaleminin ışığı yanmadı.

Garantiye göndermek istemiyorum çünkü psu kasa ile birlikte olduğu için kasayı da istiyecekler, sadece psu yu isteseler gönderirdim.Bunu kendim çözemez miyim?

Denedim ama kontrol kaleminin ışığı yanmadı.

Bu önemli bir parça. İçini açın, sıkıştırın falan demek çok doğru olmaz. Ürün yeni alınmışsa ve bu sorun varsa yapılması gereken bellidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı