PSU fan değişimi

4 pinli fan kullanamazsın, PSU fanını söküp kaç pinli olduğuna bak. Ona göre yapabilirsin. Benim söktüğüm bir PSU'da lehimliydi, öyleyse sıkıntı. 20 30 TL'ye güzel bir fan alırsın. Son hız dönmesi gerekiyorsa bağla Molex'e. Eğer özellikli bir PSU'un varsa yukarıda söylediğim gibi pin sayısına göre alman gerek. Eskiyse PSU, direkt molex girişli bir tane alıp bağla. Son hız dönecektir.

PSU fanı iki kablo oluyor diye biliyorum bir artı bir eksi ucu.
PSU'ya küçük bir soketle bağlı oluyorlar. Fandaki kırmızı kabloyu soketteki kırmızı kabloya, siyahı da siyaha bağlayacaksın.
Yani benim değiştirdiğim böyleydi, yeni nesil PSU'larda durum nedir bilmiyorum. Büyük ihtimalle aynıdır.

4 pinli fan kullanamazsın, PSU fanını söküp kaç pinli olduğuna bak. Ona göre yapabilirsin. Benim söktüğüm bir PSU'da lehimliydi, öyleyse sıkıntı. 20 30 TL'ye güzel bir fan alırsın. Son hız dönmesi gerekiyorsa bağla Molex'e. Eğer özellikli bir PSU'un varsa yukarıda söylediğim gibi pin sayısına göre alman gerek. Eskiyse PSU, direkt molex girişli bir tane alıp bağla. Son hız dönecektir.
PSU 4 pinli foem fps-g50f12b isterseniz bakabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı