Benim PSU çok sesli dönüyordu değiştirmek için açıp fanı çıkarmaya çalıştığımda fan soketi pinleriyle. Birlikte elimde kaldı bende USB ile dışarıya bağladım bir sorun olur mu?
Pin olmadan direk pinleri çıktığı yere kabloları koyupmu lehimliyim hocam PSU 400wSorun olur tabii ki PSU kac watt PSU kendi isisina gore ayarliyor fanini fanin kablosunu direkt PSU'nun PCB'sine lehimleyin daha iyi olur.
Pin olmadan direk pinleri çıktığı yere kabloları koyupmu lehimliyim hocam PSU 400W.
Evt ortada pin yok bide pinlere takılan o beyaz uçlu şeymi data kablosuHocam PCB de pinlerin ciktigi yeri mi kirdiniz eğer ki oyle yaptiysaniz yani ortalikte pin yok ise - ve + ve data kablosunu baglartsaniz dogru yerine sorunsuz calisicaktir data kablosunu baglamayi unutmayin yoksa fan hep en son hizda doner.
Evet ortada pin yok bir de pinlere takılan o beyaz uçlu şey mi data kablosu.
Fan 3 pin olacak hocam 2 tanesi guc PIN'i 1 tanesi data PIN'i fotograf birakirsaniz yardimci olabilirim.
Hocam görsel yükledimde buradan mı bahsettiniz.
Hocam başını usb bağlamak için kesmiştim böyle tekrar bağlıyımmıHocam bir de fanin kablosunu atabilir misiniz?
Birde hocam bunun ek kabloyla uzatıp anakarta bağlasam olurmu acebaHocam başını usb bağlamak için kesmiştim böyle tekrar bağlıyımmı
Hocam başını USB bağlamak için kesmiştim böyle tekrar bağlıyim mi?
Bir de hocam bunun ek kabloyla uzatıp anakarta bağlasam olur mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.