PSU fan yavaş

darxdx

Centipat
Daha fazla  
Benim PSU çok sesli dönüyordu değiştirmek için açıp fanı çıkarmaya çalıştığımda fan soketi pinleriyle. Birlikte elimde kaldı bende USB ile dışarıya bağladım bir sorun olur mu?

Benim PSU çok sesli dönüyordu değiştirmek için açıp fanı çıkarmaya çalıştığımda fan soketi pinleriyle. Birlikte elimde kaldı bende USB ile dışarıya bağladım bir sorun olur mu?

Sorun olur tabii ki PSU kac watt PSU kendi isisina gore ayarliyor fanini fanin kablosunu direkt PSU'nun PCB'sine lehimleyin daha iyi olur.

Pin olmadan direk pinleri çıktığı yere kabloları koyupmu lehimliyim hocam PSU 400W.

Hocam PCB de pinlerin ciktigi yeri mi kirdiniz eğer ki oyle yaptiysaniz yani ortalikte pin yok ise - ve + ve data kablosunu baglartsaniz dogru yerine sorunsuz calisicaktir data kablosunu baglamayi unutmayin yoksa fan hep en son hizda doner.

Hocam PCB de pinlerin ciktigi yeri mi kirdiniz eğer ki oyle yaptiysaniz yani ortalikte pin yok ise - ve + ve data kablosunu baglartsaniz dogru yerine sorunsuz calisicaktir data kablosunu baglamayi unutmayin yoksa fan hep en son hizda doner.
Evt ortada pin yok bide pinlere takılan o beyaz uçlu şeymi data kablosu

Dosya Ekleri

• IMG_20240729_143114.jpg
    IMG_20240729_143114.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 30

Dosya Ekleri

• IMG_20240729_144207.jpg
    IMG_20240729_144207.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri